hola

Cs ha demanat la instal·lació de polvoritzadors d’aigua a punts estratègics del municipi per combatre la calor i crear espais a l’aire lliure més agradables per als veïns.

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans a Santa Perpètua, Kevin Romero, ha demanat la instal·lació de nebulitzadors d’aigua per crear “ambients més agradables aquests mesos de calor” i donar als veïns “la possibilitat de gaudir d’espais a l’aire lliure frescos i segurs”. En un comunicat Romero assenyala que aquests sistemes són “molt eficients i poder arribar a baixar fins a 5 graus la temperatura” i afirma que “ja hi ha bars i restaurants que l’utilitzen des de fa anys a les seves terrasses amb bons resultats”.

Per a Romero, “és indispensable condicionar els carrers i sobretot, les places i parcs públics”. La formació proposa instal·lar aquests sistemes a les places i parcs “més concorreguts i on l’arbrat és insuficient”. El portaveu considera una prioritat “crear espais públics confortables on els ciutadans puguin estar” i ha conclòs afirmant que per a Ciutadans “és una prioritat crear, recuperar i mantenir espais verds amb arbrat i vegetació, però també frescos on l'aigua sigui la protagonista”.


Foto: Polvoritzadors d'aigua a la plaça de la Vila durant un acte de Festa Major / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026
20 Jul 2022 12:02 - RedaccióEl Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026

El Ple de la Corporació Local preveu aprovar aquesta tarda el Pla Local de Salut 2022-2026. Aquest [ ... ]

Política
El PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi
21 Jul 2022 15:27 - RedaccióEl PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi

El PSC dona suport a la construcció de la Ronda Vallès i a diverses millores a les vies d'alta capacitat [ ... ]

Política
El Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius
21 Jul 2022 13:06 - RedaccióEl Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius

Els grups municipals de l'Ajuntament de Santa Perpètua van aprovar per unanimitat quatre proposicions, [ ... ]

Política