hola

Esquerra Republicana, mitjançant un comunicat, reclama la necessitat d’un debat real sobre el model de recollida de residus. La formació recorda que "fa uns anys ja ens van intentar acontentar amb un fals debat on l’equip de govern va venir a defensar l’actual model sense una sola dada" i es va deixar passar "una oportunitat d’or tenint en compte que tenim una empresa municipal que fa la recollida".

Esquerra manifesta que necessitem amb urgència mesures concretes ja que "ens hi va el cost econòmic del servei i el futur del nostre entorn i del planeta. Menys relat, menys proclames, menys eslogans buits i més accions".

La portaveu republicana Montse Vinyallonga, expressa que "l’equip de govern de Santa Perpètua de Mogoda segueix immòbil davant el clam, davant l’emergència indiscutible de canviar el model de recollida de residus. fem tard i tenim un govern que es fa el sord. El PSC al capdavant de la regidoria de medi ambient sense pronunciar-se i Santa Perpètua en Comú liderant el govern i defensant un model (el dels contenidors actuals) que s’ha demostrat ineficaç. Quan faran alguna cosa?”

ERC, en el comunicat, també defensa la necessitat d’aplicar un model de recollida de residus individualitzat i posa com exemples el reportatge del programa 30 minuts de TV3 sota el títol “Homo residuus” que detalla les conseqüències de les males praxis i argumentava amb dades els resultats d’aquells municipis que han aplicat models de recollida on es responsabilitza a la ciutadania de la correcta separació. La formació també exposa els resultats de l’aplicació de la recollida porta a porta al barri de Sant Andreu de Barcelona on el percentatge de recollida selectiva al barri ha passat del 37% al 76% i destaca "la valentia política i la fermesa en la defensa del medi ambient" del consistori de Ripollet que amb 38.000 habitants ha començat a caminar per la implementació de la recollida de residus porta a porta a tot el municipi.


Foto: Contenidors ubicats a la plaça Nova / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius
21 Jul 2022 13:06 - RedaccióEl Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius

Els grups municipals de l'Ajuntament de Santa Perpètua van aprovar per unanimitat quatre proposicions, [ ... ]

Política
El PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi
21 Jul 2022 15:27 - RedaccióEl PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi

El PSC dona suport a la construcció de la Ronda Vallès i a diverses millores a les vies d'alta capacitat [ ... ]

Política
L’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu
21 Jul 2022 13:19 - RedaccióL’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu

L’Ajuntament ha presentat un audiovisual on explica una quinzena dels projectes municipals inclosos [ ... ]

Política