hola

La construcció d'una residència pública i actuacions en l'àmbit territorial i d'infraestructures relacionades amb la xarxa ferroviària i la millora de la B-140 i els accessos a l'AP-7 han estat les principals propostes que ha presentat aquest matí l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, al delegat del Govern de la Generalitat, Toni Morral. La trobada que s'ha fet a l'Ajuntament de Santa Perpètua ha servit per compartir agendes de treball en temes que són prioritat per al govern municipal. A la reunió també ha assistit el segon tinent d'alcaldia Pere Garcia.

L'alcaldessa ha explicat que la construcció d'una residència és un projecte bàsic i molt important i ha demanat col·laboració al delegat per parlar d'aquest recurs que manca a la ciutat.

Les inversions ferroviàries també ha estat una altra petició municipal. L'alcaldessa ha insistit en la necessitat de crear intercanviador entre les línies R8 (Granollers - Martorell) i R4 a Barberà del Vallès, i dos intercanviadors entre la línia R8 i les línies vallesanes de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) així com la creació d'un bypass entre les línies R3 i R8.

Isabel Garcia ha explicat que també ha demanat celeritat en les actuacions de millora de la carretera B-140 i els accessos de l'autopista AP-7.

Per últim també han tractat sobre el pla director de la Riera de Caldes Sud que impulsa la Generalitat i que està vinculat a l'estació intermodal de La Llagosta, un projecte molt important per potenciar les mercaderies ferroviàries per eliminar camions de la xarxa viària.

Morral ha explicat que "la principal tasca de la Delegació és donar suport als ajuntaments per ajudar a complir projectes i propòsits indispensables per a la millora de la qualitat de vida de les persones" i ha indicat que els projectes que reclama l'Ajuntament de Santa Perpètua són estratègics pel territori.

El delegat ha manifestat que les actuacions en la xarxa ferroviària són complexos, però que s'han fet propostes concretes que s'hauran de materialitzar en els pressupostos de l'Estat i de la Generalitat.

 

Foto: El delegat del Govern a Barcelona ha signat el Llibre d'Honor de l'Ajuntament / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi
21 Jul 2022 15:27 - RedaccióEl PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi

El PSC dona suport a la construcció de la Ronda Vallès i a diverses millores a les vies d'alta capacitat [ ... ]

Política
SPEC s’assessora sobre les comunitats energètiques
13 Jul 2022 12:55 - RedaccióSPEC s’assessora sobre les comunitats energètiques

SPEC ha celebrat una sessió de treball sobre l’impuls de les comunitats energètiques, "una proposta [ ... ]

Política
L’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu
21 Jul 2022 13:19 - RedaccióL’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu

L’Ajuntament ha presentat un audiovisual on explica una quinzena dels projectes municipals inclosos [ ... ]

Política