hola

Esquerra Republicana de Santa Perpètua, en un comunicat, denuncia que l'estació de la R8 encara no ha entrat en servei i critica "els incomptables anys de retard que porta projecte". La formació recorda que ja ha començat el nou curs universitari 2021-2022 i que "després de més de 10 anys veient com passen els trens de l'R8 sense estació al municipi, ara que la tenim, continuen sense aturar-se". ERC afirma que són moltes les generacions de perpetuencs i perpetuenques a qui se'ls ha promès que podrien anar a estudiar a la Universitat Autònoma en tren i afegeix que són "ciutadanes que han acabat els seus estudis sense veure-ho fet realitat"

Esquerra també recorda que els representants d'Adif i del govern de l'Estat, acompanyats de l'alcaldessa Isabel Garcia van fer una visita per anunciar la finalització de les obres de la nova estació, "però els mesos passen i aquesta continua sent una estació fantasma. Una estació que veu passar trens que no aturen i que abandonen a l'andana el futur del nostre municipi".

La formació denuncia el model de mobilitat que el govern de l'Estat espanyol promou, un "model que oblida el que és la mobilitat sostenible, necessària per lluitar contra l'emergència climàtica" i afegeix que és un "fet demostrable amb la proposta depredadora d'ampliació de l'aeroport del Prat feta per AENA, una empresa pública d’un govern espanyol integrat per PSOE/PSC i Podemos/Comuns". El partit republicà reclama que es posi en funcionament l'estació de la Granja Soldevila de la línia R8 en els pròxims dies.


Foto: Estació de la R8 / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Junts per Santa Perpètua participa a l'acte de Puigdemont
22 Abr 2024 13:13 - RedaccióJunts per Santa Perpètua participa a l'acte de Puigdemont

Junts per Santa Perpètua va participar a l’acte del món local de suport al l'expresident de la Generalitat [ ... ]

Política
Raül Romeva presenta aquest 19 d’abril el seu darrer llibre a la sala la Filadora del Vapor
19 Abr 2024 11:33 - RedaccióRaül Romeva presenta aquest 19 d’abril el seu darrer llibre a la sala la Filadora del Vapor

L’economista, escriptor, analista i polític català, Raül Romeva, presenta el seu nou llibre Idiota! [ ... ]

Política
Una delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat
03 Abr 2024 11:39 - RedaccióUna delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat

  El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, va compartir una estona amb la militància [ ... ]

Política