hola

Esquerra Republicana de Santa Perpètua de Mogoda va traslladar a la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, la importància de la preservació d’espais naturals com Santiga i Gallecs. La consellera va afirmar que “en un entorn tan pressionat urbanísticament com el Vallès, el manteniment d’espais agraris no és un privilegi sinó una necessitat”, segons ha explicat ERC en un comunicat.

La formació explica que "la consellera es va interessar en la proposta que sona d’ampliació de la carretera entre Santa Perpètua de Mogoda i Sabadell i per l’elevat nombre d’empreses de logística que concentra el nostre municipi" i afegeix que "aquesta ampliació podria afectar un dels espais naturals clau de la plana vallesana i petita joia del nostre municipi com és Santiga".Teresa Jordà els va emplaçar a una nova trobada a la conselleria per treballar sobre la preservació de Santiga i Gallecs properament.

Esquerra reivindica la importància de la tasca de la pagesia així com del foment dels productes de proximitat. I "per això, entenem que calen polítiques valentes i promoure els productes agrícoles de proximitat en espais com el mercat municipal o les escoles del municipi. Tenim a tocar un espai agrícola d’alt valor com és Gallecs i cal explotar aquest avantatge".

D'altra banda, Esquerra Republicana denuncia, "una vegada més, la manca de transparència d’aquest equip de govern que mai avisa als grups de l’oposició de cap de les visites institucionals que es produeixen a Santa Perpètua de Mogoda, pràctica poc habitual en la resta d’ajuntaments del país".

La consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà va anunciar a Santa Perpètua una línia de subvencions dins del Pla Moves III per valor de 65 milions d'euros per a la compra de vehicles elèctrics i la instal·lació de punts de recàrrega. També va visitar el CREVE que confirma "la potencialitat d’aquest espai com a pioner i puntal entorn dels estudis i oficis que comporta el vehicle elèctric" i felicita aquesta iniciativa que "aporta valor afegit i potencial al municipi".


Foto: Representatnts d'ERC de Santa Perpètua amb la consellera Teresa Jordà a la plaça de la Vila / ERC

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La plaça de les Tretze Roses acollirà diumenge la commemoració de la II República
12 Abr 2024 11:16 - RedaccióLa plaça de les Tretze Roses acollirà diumenge la commemoració de la II República

La plaça de les Tretze Roses acollirà el diumenge 14 d’abril l’acte institucional de commemoració [ ... ]

Política
Raül Romeva presenta aquest 19 d’abril el seu darrer llibre a la sala la Filadora del Vapor
19 Abr 2024 11:33 - RedaccióRaül Romeva presenta aquest 19 d’abril el seu darrer llibre a la sala la Filadora del Vapor

L’economista, escriptor, analista i polític català, Raül Romeva, presenta el seu nou llibre Idiota! [ ... ]

Política
L'Ajuntament treballa per constituir una Taula de Memòria Històrica i Democràtica
15 Abr 2024 12:52 - RedaccióL'Ajuntament treballa per constituir una Taula de Memòria Històrica i Democràtica

"Defensar i reivindicar les lleis de Memòria Històrica i Democràtica que la dreta i l'extrema dreta [ ... ]

Política