hola

El Ple Municipal de Santa Perpètua tornarà a ser presencial aquest mes d'octubre. Després de 20 mesos, la sala de Plens tornarà a acollir avui dijous a partir de les 19 hores una sessió plenària. La darrera reunió es va celebrar el febrer de 2020. Des de llavors s'han celebrat un any i mig de sessions telemàtiques, entre abril de 2020 i la darrera, el 14 d'octubre de 2021. La sessió també estarà oberta al públic encara que aquelles persones que vulguin assistir caldrà que s’identifiquin a la recepció de l’Ajuntament per garantir la traçabilitat Covid en cas que sigui necessari i serà obligatori l'ús de mascareta.

La sessió plenària ordinària d'octubre només presenta quatre punts en l'ordre del dia i una proposició dels grups municipals de Santa Perpètua en Comú, Republicà, PSC i Ciutadans.

La Corporació aprovarà les actes de la sessió ordinària de setembre i de la sessió extraordinària de les ordenances fiscals celebrada el 14 d'octubre. Es donarà compte de les Resolucions i Decrets i s'aprovarà la composició i les normes de funcionament de la Mesa Permanent de Contractació de l’Ajuntament i del calendari laboral del personal de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda per a l’any 2022. La proposició que es presenta al Ple és de foment i suport a l’esport femení. La proposta insta a la Diputació de Barcelona a facilitar ajut tècnic i material als ajuntaments, consells esportius municipals o comarcals i entitats sense ànim de lucre que fomentin la pràctica de l'activitat física i la promoció de l'esport femení.


Foto: La Sala de Plens tornarà a acollir una sessió plenària / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026
20 Jul 2022 12:02 - RedaccióEl Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026

El Ple de la Corporació Local preveu aprovar aquesta tarda el Pla Local de Salut 2022-2026. Aquest [ ... ]

Política
El Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius
21 Jul 2022 13:06 - RedaccióEl Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius

Els grups municipals de l'Ajuntament de Santa Perpètua van aprovar per unanimitat quatre proposicions, [ ... ]

Política
El PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi
21 Jul 2022 15:27 - RedaccióEl PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi

El PSC dona suport a la construcció de la Ronda Vallès i a diverses millores a les vies d'alta capacitat [ ... ]

Política