hola

El PSC Santa Perpètua ha realitzat una xerrada amb motiu de la importància dels pressupostos a diferents nivells territorials i per explicar la implicació que tenen per a la ciutadania perpetuenca. Segons detalla la formació en un comunicat, el portaveu del grup municipal del PSC, Pere García, ha criticat al govern el retard en l’entrega dels pressupostos, incomplint l’article 32 de la  Llei de Finances Públiques de Catalunya. Els pressupostos s'havien d'haver presentat al Parlament de Catalunya abans del 10 d'octubre i això no es va produir. García ha manifestat que “fa onze anys que patim les penúries pressupostàries per culpa dels successius governs de la Generalitat que han posat interessos partidistes per sobre del benestar de la ciutadania catalana”.

El portaveu afegeix que “necessitem saber quina és la inversió prevista al nostre municipi per poder-ho defensar, on toca i com toca. Escurçar aquest temps va en detriment dels interessos de la ciutadania perpetuenca” i explica que en els pressupostos apareixen temes com la gratuïtat de l’educació per a infants de dos anys “que obliga que els ajuntaments fem previsió pressupostària, però després ens deixen sense poder tirar endavant els projectes que tenim quasi en marxa”.

 

Foto: Pere García durant la xerrada sobre els pressupostos / PSC Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026
20 Jul 2022 12:02 - RedaccióEl Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026

El Ple de la Corporació Local preveu aprovar aquesta tarda el Pla Local de Salut 2022-2026. Aquest [ ... ]

Política
El Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius
21 Jul 2022 13:06 - RedaccióEl Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius

Els grups municipals de l'Ajuntament de Santa Perpètua van aprovar per unanimitat quatre proposicions, [ ... ]

Política
SPEC s’assessora sobre les comunitats energètiques
13 Jul 2022 12:55 - RedaccióSPEC s’assessora sobre les comunitats energètiques

SPEC ha celebrat una sessió de treball sobre l’impuls de les comunitats energètiques, "una proposta [ ... ]

Política