hola

El PSC de Santa Perpètua va assistir a la trobada de càrrecs electes del Vallès Occidental el passat 6 de novembre. L’acte es va celebrar a Barberà del Vallès i va comptar amb la participació de la presidenta del Congrés, Meritxell Batet. Del partit socialista perpetuenc van participar els regidors Pere García, Olga Valenzuela, Antonio Egea i Joan Martínez i l’integrant de l’executiva local Jaime Arenas.

Segons explica el PSC en un comunicat, Batet va defensar que a través del pressupost de la Generalitat per a l’any 2022, el govern català ha de decidir "si vol governar per a tot Catalunya, si vol pensar en tots els catalans i catalanes o, pel contrari, vol seguir cometent els mateixos errors".

La presidenta del Congrés va refermar que "el PSC estarà on ha estat sempre: amb la ciutadania catalana, amb responsabilitat i recolzant la justícia social, la llibertat en igualtat i plenitud, la cohesió i la convivència". Batet, durant l’acte, va expressar la necessitat d’afrontar la recuperació "de forma sòlida, justa i solidària" i és el que es fa a través dels pressupostos generals de l’Estat. Aquests s’han començat a tramitat al Congrés dels Diputats i Batet va dir que signifiquen "una inversió extraordinària per a Catalunya i complir amb l’Estatut".

Batet també va reivindicar amb força el paper de les institucions públiques perquè s’encarreguen de garantir les condicions de creixement, infraestructura i serveis públics.

Tal com s’explica al comunicat, la presidenta va detallar que les administracions s’han d’involucrar en el suport a empreses i ciutadania i Batet va concloure que "els ajuntaments tenen un paper fonamental en aquesta tasca".

 

Foto: Els representants del partit durant la trobada / PSC Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom
12 Abr 2024 13:47 - RedaccióEl conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom

El Codi d’Accessibilitat de Catalunya, en vigor des del 4 de març, és un reglament exhaustiu, que [ ... ]

Política
Àlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya
03 Abr 2024 12:19 - RedaccióÀlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya

Àlex Mayer, membre de l'Agrupació Socialista de Santa Perpètua, forma part de la llista del PSC a [ ... ]

Política
Una delegació local va participar al 15è Congrés del PSC
27 Mar 2024 09:40 - RedaccióUna delegació local va participar al 15è Congrés del PSC

Una delegació del PSC de Santa Perpètua va participar en el 15è Congrés del PSC, que es va celebrar [ ... ]

Política