hola

El PSC de Santa Perpètua va assistir a la trobada de càrrecs electes del Vallès Occidental el passat 6 de novembre. L’acte es va celebrar a Barberà del Vallès i va comptar amb la participació de la presidenta del Congrés, Meritxell Batet. Del partit socialista perpetuenc van participar els regidors Pere García, Olga Valenzuela, Antonio Egea i Joan Martínez i l’integrant de l’executiva local Jaime Arenas.

Segons explica el PSC en un comunicat, Batet va defensar que a través del pressupost de la Generalitat per a l’any 2022, el govern català ha de decidir "si vol governar per a tot Catalunya, si vol pensar en tots els catalans i catalanes o, pel contrari, vol seguir cometent els mateixos errors".

La presidenta del Congrés va refermar que "el PSC estarà on ha estat sempre: amb la ciutadania catalana, amb responsabilitat i recolzant la justícia social, la llibertat en igualtat i plenitud, la cohesió i la convivència". Batet, durant l’acte, va expressar la necessitat d’afrontar la recuperació "de forma sòlida, justa i solidària" i és el que es fa a través dels pressupostos generals de l’Estat. Aquests s’han començat a tramitat al Congrés dels Diputats i Batet va dir que signifiquen "una inversió extraordinària per a Catalunya i complir amb l’Estatut".

Batet també va reivindicar amb força el paper de les institucions públiques perquè s’encarreguen de garantir les condicions de creixement, infraestructura i serveis públics.

Tal com s’explica al comunicat, la presidenta va detallar que les administracions s’han d’involucrar en el suport a empreses i ciutadania i Batet va concloure que "els ajuntaments tenen un paper fonamental en aquesta tasca".

 

Foto: Els representants del partit durant la trobada / PSC Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi
21 Jul 2022 15:27 - RedaccióEl PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi

El PSC dona suport a la construcció de la Ronda Vallès i a diverses millores a les vies d'alta capacitat [ ... ]

Política
Esquerra proposa un paquet de tres mesures excepcionals per posar en marxa en cada onada de calor
15 Jul 2022 11:34 - RedaccióEsquerra proposa un paquet de tres mesures excepcionals per posar en marxa en cada onada de calor

Esquerra proposa un paquet de tres mesures extraordinàries davant les onades de calor per facilitar [ ... ]

Política
El Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius
21 Jul 2022 13:06 - RedaccióEl Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius

Els grups municipals de l'Ajuntament de Santa Perpètua van aprovar per unanimitat quatre proposicions, [ ... ]

Política