hola

ERC del Vallès Occidental va celebrar la trobada mensual d’electes de la comarca aquest 19 de novembre a Santa Perpètua i, aprofitant la propera celebració del 25N, Dia internacional per a l'eliminació de les violències contra les dones, hi va participar l’eurodiputada vallesana Diana Riba per compartir reptes i necessitats de la comarca.

Segons informa ERC en un comunicat de premsa, Diana Riba va explicar que les tasques que es desenvolupen al Parlament i a la Comissió Europea són importants i va subratllar que “amb el treball en les quatre comissions de les quals formo part, aconseguirem avanços importants, especialment amb la recent aprovació per part del Parlament Europeu d’elevar a la Comissió l’informe perquè les violències masclistes siguin incloses en la llista d’eurocrims”. L'eurodiputada va destacar que això obligarà a tots els estats membres a canviar les seves lleis per adequar-les a la nova directiva europea.

Els electes vallesans van poder compartir i traslladar inquietuds o propostes a la representant d’ERC al Parlament Europeu, destacant el futur de les places de treball interines a les institucions, el paper d’Europa protegint espais d’especial interès natural en el projecte de línia de molt alta tensió previst que afecta el territori, i la mirada de les institucions i estats europeus a la intenció d’assolir la independència.

Prèviament a la trobada, l’eurodiputada Diana Riba, acompanyada de la portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Santa Perpètua, Montse Vinyallonga, i d’una representació de dones de la Secció Local, es va trobar amb diferents col·lectius de dones del municipi. Diana Riba va subratllar que és molt important "una visió femenina i feminista en la redacció i en el treball de les propostes polítiques”.


Foto: Alguns participants a la trobada / ERC Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026
20 Jul 2022 12:02 - RedaccióEl Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026

El Ple de la Corporació Local preveu aprovar aquesta tarda el Pla Local de Salut 2022-2026. Aquest [ ... ]

Política
El Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius
21 Jul 2022 13:06 - RedaccióEl Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius

Els grups municipals de l'Ajuntament de Santa Perpètua van aprovar per unanimitat quatre proposicions, [ ... ]

Política
El PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi
21 Jul 2022 15:27 - RedaccióEl PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi

El PSC dona suport a la construcció de la Ronda Vallès i a diverses millores a les vies d'alta capacitat [ ... ]

Política