hola

El Grup Municipal de Santa Perpètua en Comú (SPEC) ha presentat 19 esmenes al pressupost de la Generalitat de 2022, prioritzant la construcció d’habitatge de lloguer social al barri de Can Filuà i una residencia per a la Gent Gran. El conjunt de les esmenes recullen les propostes i reivindicacions formulades en els darrers anys i tenen un cost que supera els 26 milions d’euros, segons ha informat la formació en un comunicat. Isabel Garcia, presidenta del grup municipal d'SPEC, ha assenyalat que “hem fet el llistat de les principals propostes i reivindicacions dels darrers anys amb l’ànim de que algunes d’elles puguin ser aprovades. Prioritzem dues d’elles, la construcció d’habitatge de lloguer social a la parcel·la 11 de Can Filuà i la construcció d’una residència per la nostra gent gran”.

Altres esmenes fan referència a compromisos ja presos per la Generalitat, com les millores a realitzar a la carretera B-140 o la construcció d’un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) a Santa Perpètua. En aquest sentit, el portaveu del grup municipal d'SPEC, Adelino Macías, ha ressaltat que “tot i que hi ha un compromís ferm de la Generalitat de Catalunya, ens volem assegurar que les accions compromeses tinguin el necessari finançament per fer-les realitat. Aquest serà un pressupost expansiu, gràcies als fons europeus, i no poden haver excuses pressupostàries per no invertir”.

SPEC ha fet arribar aquestes esmenes al grup parlamentari d’En Comú Podem, que va facilitar la setmana passada la tramitació del Pressupost de la Generalitat de Catalunya de 2022.


Foto: SPEC reclama habitatge de lloguer social a Can Filuà / Ajuntament de Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu
21 Jul 2022 13:19 - RedaccióL’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu

L’Ajuntament ha presentat un audiovisual on explica una quinzena dels projectes municipals inclosos [ ... ]

Política
Esquerra proposa un paquet de tres mesures excepcionals per posar en marxa en cada onada de calor
15 Jul 2022 11:34 - RedaccióEsquerra proposa un paquet de tres mesures excepcionals per posar en marxa en cada onada de calor

Esquerra proposa un paquet de tres mesures extraordinàries davant les onades de calor per facilitar [ ... ]

Política
SPEC s’assessora sobre les comunitats energètiques
13 Jul 2022 12:55 - RedaccióSPEC s’assessora sobre les comunitats energètiques

SPEC ha celebrat una sessió de treball sobre l’impuls de les comunitats energètiques, "una proposta [ ... ]

Política