hola

Militants de la CUP de Santa Perpètua han participat a les Jornades Municipalistes del Vallès Occidental que es van celebrar a Sant Cugat del Vallès el 27 de novembre. Durant la trobada van compartir experiències i les potencialitats dels diferents governs de la CUP de la comarca i "de la seva feina transformadora", i van debatre el futur del municipalisme anticapitalista al Vallès.

La formació ha explicat que la trobada "ha estat i és un espai obert a la participació de totes les que volen seguir avançant en la construcció de projectes municipalistes alineats amb l’estratègia de la creació de la Unitat popular".

L'habitatge, el sistema de mobilitat i la municipalització del servei d’atenció domiciliària van ser els principals temes que van tractar. La CUP assenyala que es van discutir les alternatives habitacionals que "s’escapin de la lògica del mercat capitalista i on les administracions més locals i properes a la ciutadania poden proposar per donar resposta". Sobre la mobilitat lamenten la falta de connexió per transport públic entre els municipis de la comarca, l’excessiva centralitat de Barcelona i el sistema radial de transport, la contaminació, l’excés de polígons industrials i el seu deficient accés en transport públic i el perill de noves infraestructures viàries que amenacen el territori natural de la comarca. Per últim, demanen la municipalització del servei d’atenció domiciliària "precaritzat tan laboralment com per qualitat del servei que ofereix el sector privat".

 

Foto: La trobada es va celebrar el passat 27 de novembre / CUP Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026
20 Jul 2022 12:02 - RedaccióEl Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026

El Ple de la Corporació Local preveu aprovar aquesta tarda el Pla Local de Salut 2022-2026. Aquest [ ... ]

Política
Esquerra proposa un paquet de tres mesures excepcionals per posar en marxa en cada onada de calor
15 Jul 2022 11:34 - RedaccióEsquerra proposa un paquet de tres mesures excepcionals per posar en marxa en cada onada de calor

Esquerra proposa un paquet de tres mesures extraordinàries davant les onades de calor per facilitar [ ... ]

Política
El Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius
21 Jul 2022 13:06 - RedaccióEl Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius

Els grups municipals de l'Ajuntament de Santa Perpètua van aprovar per unanimitat quatre proposicions, [ ... ]

Política