hola

 

ERC afirma que el pressupost de 2022 s'ha aprovat "sense transparència ni consens". La formació, en un comunicat, expressa que "un any més, Esquerra Republicana es nega a votar uns pressupostos opacs en els quals desconeixem a què responen les partides i en els que ni tan sols es tracen unes línies generals d'actuació". La portaveu del grup municipal Republicà, Montserrat Vinyallonga, manifesta que “com ja estem acostumats, el regidor d’hisenda, Adelino Macías, ens presenta uns pressupostos tancats. Sense detall en les partides, amb un format poc pràctic per poder treballar, amb terminis massa breus i amb poca voluntat de transparència, es presenten uns pressupostos sense voluntat política de consens.”

La formació recorda que el Govern actual, amb majoria absoluta, "no necessita ni els vots de l'oposició ni tan sols el consens" i que a diferència d'altres administracions on si més no les forces d'esquerra pactes pressupostos o punts concrets a " Santa Perpètua s'imposen i es demana el vot a cegues".

Esquerra afirma que "no entenem per què el govern es va esforçar tant per fer que tots els partits ens suméssim al Pacte de Ciutat, i ara no han fet el mateix amb els pressupostos que han de dur a terme les polítiques pactades" i afegeix que "potser és que del Pacte de Ciutat només volien la foto?" La formació clou que mai votarà a favor "uns pressupostos a cegues, desconeixent on, amb què i per què s'inverteixen els diners de la ciutadania perpetuenca".


Foto: La portaveu d'ERC, Montse Vinyallonga, durant el Ple de pressupostos / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi
21 Jul 2022 15:27 - RedaccióEl PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi

El PSC dona suport a la construcció de la Ronda Vallès i a diverses millores a les vies d'alta capacitat [ ... ]

Política
El Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026
20 Jul 2022 12:02 - RedaccióEl Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026

El Ple de la Corporació Local preveu aprovar aquesta tarda el Pla Local de Salut 2022-2026. Aquest [ ... ]

Política
El Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius
21 Jul 2022 13:06 - RedaccióEl Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius

Els grups municipals de l'Ajuntament de Santa Perpètua van aprovar per unanimitat quatre proposicions, [ ... ]

Política