hola

Ciutadans Santa Perpètua ha expressat en un comunicat de premsa que la proposició aprovada aquest dijous 27 de gener al Ple Municipal sobre la reforma laboral és "propaganda socialista" i celebra que PSOE i UP "apliquin les receptes de Cs en matèria laboral” malgrat que ho fan, indiquen, "sense ambició i tractant d’esquivar el control parlamentari”.El portaveu del grup municipals de Ciutadans a l'Ajuntament, Kevin Romero, ha manifestat que la reforma “dona passes en la bona direcció però no aborda els problemes des de l’arrel” i celebra que “els agents socials i el govern de la nació es posin d'acord i comprin les tesis que Ciutadans porta anys defensant, com l'eliminació dels contractes temporals i mantinguin els principals avenços de l’anterior reforma”.

El portaveu de la formació ha afegit que “les mesures es queden curtes per Espanya, que necessita reformes més ambicioses com el contracte indefinit únic, la motxilla austriaca o el foment d’incentius a la contractació i la reducció de la burocràcia” per acabar “amb les pitjors dades de tota la Unió Europea”. Romero ha criticat que el Govern espanyol “continua fent les coses sense transparència i amb opacitat, d’esquenes al Congreso i a la ciutadania”.

En quant a la proposició aprovada pel ple sobre palestina, Romero ha afirmat que “estaria bé que a Santa Perpètua es debatessin assumptes que tinguin a veure amb el nostre municipi, on tinguem competències”. A més, el portaveu de Ciudans ha expressat la condemna del seu grup "als atacs terroristes de Hamàs cap a la població israeliana i als abusos que s'hagin pogut cometre en la legítima resposta antiterrorista d'Israel”.


Foto: El grup municipal de Cs en una imatge d'un Ple de l'any passat / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern
12 Mar 2024 12:43 - RedaccióLa diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, va visitar Santa Perpètua durant la [ ... ]

Política
Tots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones
01 Mar 2024 13:23 - RedaccióTots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Abans de l'inici del Ple de febrer l'alcaldessa va realitzar una Declaració institucional sobre el [ ... ]

Política
S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política