hola

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va participar ahir en la reactivació del Consell de Governs Locals. El Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona ha estat l’escenari de constitució de l’ens creat el 2011 però que va deixar de funcionar el 2015. L'Ajuntament de Santa Perpètua ha estat escollit com un dels 20 membres de la comissió del Consell de Governs Locals permanent, un dels òrgans de govern.

Aquest nou òrgan de representació de municipis i vegueries en les institucions de la Generalitat ha de ser un instrument que ha de servir per la cogovernança a Catalunya, donant més protagonisme al municipalisme, segons ha expressat l'alcaldessa de Santa Perpètua.

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, va destacar durant l'acte el desig de l’executiu català perquè el consell “esdevingui una eina eficaç, àgil, altaveu de les diferents veus i sensibilitats del territori"

En la sessió l’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, va ser elegida presidenta del Consell de Governs Locals. Lladó va reivindicar el paper fonamental que han jugat els ajuntaments durant la pandèmia per cobrir les necessitats de la ciutadania.

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va iniciar la sessió constitutiva del Consell i va celebrar la recuperació d’aquest òrgan que "pot i ha de ser un bon instrument per avançar en l’impuls i reconeixement del municipalisme”.


Foto: L'acte es va celebrar al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona / Generalitat de Catalunya

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies