hola

 

El portaveu del PSC Santa Perpètua i Regidor d’Educació de l’Ajuntament de Santa Perpètua, Pere García, ha lamentat en un comunicat que l’avançament del curs escolar 22-23 presentat per la Generalitat s’hagi portat a terme “sense cap diàleg ni consens amb la comunitat educativa”.

La formació ha valorat que “una decisió tan important” i que “afecta el calendari escolar però també a l’organització dels centres educatius” s’ha pres sense diàleg entre sindicats, associacions de famílies i sense haver consultat al Consell Escolar de Catalunya.

Pere García, al comunicat, ha expressat que “és lògic que la resposta dels sindicats sigui fer una manifestació perquè els han deixat de banda. A més, ara convoquen una reunió amb el Consell Escolar, després d'una setmana d'haver pres la decisió. Em sembla que les coses no es fan així".

El PSC ha valorat que aquesta decisió és important, ja que “afectarà al curs en què s’han de començar a desplegar els nous currículums educatius” i també que “evidencia un menyspreu cap a una comunitat educativa molt cansada per la gestió de la pandèmia”. Sobre l’anunci de la Generalitat de la implantació de la jornada intensiva durant tot el mes de setembre, el portaveu explica que “no té en compte la conciliació de les famílies i pot arribar a perjudicar a aquelles famílies amb menys recursos per pagar extraescolars i serveis d’acollida” i afegeix que “no aporta cap millora en termes pedagògics”.

Al comunicat, el PSC lamenta que la Conselleria d’Educació, “en mans d’ERC”, no ha donat solucions a “altres problemàtiques importants que té el sistema educatiu” i posa com exemples “la manca d’oferta pública de Formació Professional o de places de l’escola bressol, així com de recursos suficients per desplegar un model educatiu inclusiu”.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026
20 Jul 2022 12:02 - RedaccióEl Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026

El Ple de la Corporació Local preveu aprovar aquesta tarda el Pla Local de Salut 2022-2026. Aquest [ ... ]

Política
Esquerra proposa un paquet de tres mesures excepcionals per posar en marxa en cada onada de calor
15 Jul 2022 11:34 - RedaccióEsquerra proposa un paquet de tres mesures excepcionals per posar en marxa en cada onada de calor

Esquerra proposa un paquet de tres mesures extraordinàries davant les onades de calor per facilitar [ ... ]

Política
El Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius
21 Jul 2022 13:06 - RedaccióEl Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius

Els grups municipals de l'Ajuntament de Santa Perpètua van aprovar per unanimitat quatre proposicions, [ ... ]

Política