hola

Ciutadans Santa Perpètua ha començat a bastir les estratègies de cara a les eleccions municipals de 2023. La formació va participar el cap de setmana passat en la Convenció Municipalista que es va celebrar a Lloret de Mar i “que ha servit per començar a dissenyar el programa electoral”, segons ha informat Ciutadans en un comunicat.

El portaveu de Cs a l’Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, va explicar a la Convenció l’aposta municipalista del grup, que ha definit com “l’alternativa liberal progressista que permetrà constatar que som el partit de la gestió professional i eficient, com hem demostrat allà on hem governat”. Romero ha detallat que la jornada ha servit per establir les bases “del gran volum de feina que tindrem a partir d’ara per anar desenvolupant les nostres polítiques locals de kilòmetre 0”. Segons expliquen al comunicat, aquestes tenen com objectiu la millora del dia a dia de la ciutadania perpetuenca.

Kevin Romero ha refermat que el Ciutadans “està molt viu, ple de talent, valentia, dignitat dels seus representants i responsabilitat”. Tal com explica la formació, a la Convenció Municipalista va assistir el president del grup parlamentari de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa; la secretària general del partit, Marina Bravo; el vicesecretari general, Edmundo Bal i altres representants municipalistes destacats.


Foto: El grup municipal de Cs va participar en la Convenció Municipalista / Cs Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Àlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya
03 Abr 2024 12:19 - RedaccióÀlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya

Àlex Mayer, membre de l'Agrupació Socialista de Santa Perpètua, forma part de la llista del PSC a [ ... ]

Política
El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom
12 Abr 2024 13:47 - RedaccióEl conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom

El Codi d’Accessibilitat de Catalunya, en vigor des del 4 de març, és un reglament exhaustiu, que [ ... ]

Política
Raül Romeva presenta aquest 19 d’abril el seu darrer llibre a la sala la Filadora del Vapor
19 Abr 2024 11:33 - RedaccióRaül Romeva presenta aquest 19 d’abril el seu darrer llibre a la sala la Filadora del Vapor

L’economista, escriptor, analista i polític català, Raül Romeva, presenta el seu nou llibre Idiota! [ ... ]

Política