hola

Santa Perpètua en Comú (SPEC) farà una donació de 300 euros al Fons Català de Cooperació, dins de la campanya d’aportacions econòmiques en solidaritat amb el poble ucraïnès. La formació, en un comunicat, assenyala que totes les institucions aconsellen realitzar aportacions econòmiques a les organitzacions i ongs que treballen sobre el terreny i que «es poden endinsar en les zones de conflicte, com la Creu Roja, per exemple, per tal de fer arribar als refugiats i víctimes els materials bàsics que necessiten».

SPEC manifesta que, les aportacions econòmiques a aquestes organitzacions, possibiliten la compra directa de materials d’ajuts en els països limítrofes amb Ucraïna. “Creiem que aquesta fórmula és la més adequada, ràpida i efectiva per fer arribar la nostra solidaritat al poble ucraïnès, i convidem a la ciutadania a fer-ho”, ha declarat Isabel Garcia, coordinadora de Santa Perpètua en Comú.

Santa Perpètua en Comú (SPEC), considera que la Unió Europea ha de «redoblar les accions diplomàtiques encaminades a posar fi a la invasió russa d’Ucraïna, que només està causant mort, destrucció i milions de refugiats, contravenint el Dret Internacional i la Carta de les Nacions Unides». Isabel Garcia, insta a “posar fi al bany de sang i la destrucció, totalment injustificada, de zones residencials i hospitals. Només el diàleg pot donar una sortida al conflicte i possibilitar la construcció de la pau”.


Foto. Isabel Garcia durant l'acte en solidaritat amb Ucraïna SPEC

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius
21 Jul 2022 13:06 - RedaccióEl Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius

Els grups municipals de l'Ajuntament de Santa Perpètua van aprovar per unanimitat quatre proposicions, [ ... ]

Política
L’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu
21 Jul 2022 13:19 - RedaccióL’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu

L’Ajuntament ha presentat un audiovisual on explica una quinzena dels projectes municipals inclosos [ ... ]

Política
El PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi
21 Jul 2022 15:27 - RedaccióEl PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi

El PSC dona suport a la construcció de la Ronda Vallès i a diverses millores a les vies d'alta capacitat [ ... ]

Política