hola

Un total de set punts i quatre proposicions configuren l'ordre del dia de la sessió plenària ordinària del mes de març que tindrà lloc aquest vespre a partir de les set de la tarda. La Corporació debatrà una modificació de crèdit per import de més de 480.000 euros per ampliar les partides destinades a Habitatge, soterrament de serveis al barri de la Florida, Seguretat Ciutadana, Cultura, Joventut o Pla de Mobilitat, entre d'altres. L'import procedeix majoritàriament de romanent de tresoreria.

D'altra banda, quatre municipis més: Llinars del Vallès, Sant Llorenç Savall , Cardedeu i Figaró – Montmany s'integraran a l'àrea conjunta del servei de taxi. El Ple Municipal del mes de març té previst aprovar la segona addenda del conveni de coordinació intermunicipal que a partir d'ara comptarà amb 21 municipis del Vallès Occidental i Oriental, entre ells Santa Perpètua. L'acord suposa que els taxis de tots aquests municipis poden actuar conjuntament en qualsevol dels seus termes municipals, operen amb les mateixes tarifes i tenen la imatge dels vehicles unificades per a la seva identificació, tot mantenint l’escut vigent del municipi d’origen.

Les proposicions que presenten els grups municipals estan relacionades amb Gallecs, refugiats i Ucraïna, la Sareb i el canvi de posició sobre el Sàhara.

El Ple demanarà la modificació del Pla director urbanístic de Gallecs amb l’objectiu d’ampliar l’àmbit de l’espai protegit i anul·lar el sostre industrial i terciari, actualment permès al Sector de Can Banús II Àmbit 1 i al sector de Mogoda per tal d’afavorir la integració d’aquests sectors a l’espai d’interès natural de Gallecs.

La Corporació també te previst declarar la nostra ciutat com a municipi d'acollida per a les persones que demanin refugi, tant provinents d'Ucraïna com d'altres territoris on han estat perseguides per raons d’ètnia, religió, nacionalitat, pertinença a determinats grups socials o opinions polítiques.

D'altra banda, també es sotmetrà a votació una proposició que insta al Govern de l'Estat a convertir la SAREB en una eina pública per garantir el dret a l'habitatge.

Per últim a proposta de l'ong SPSolidària s'aprovarà una proposició de rebuig a la decisió del president del Govern espanyol de cedir davant el xantatge del Regne del Marroc i consumar la traïció al poble Sahrauí.

El ple començarà a les 19 hores i es retransmetrà per Ràdio Santa Perpètua i els Facebook de l’Ajuntament i Ràdio Santa Perpètua.


Foto: Sala de Plens / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

SPEC s’assessora sobre les comunitats energètiques
13 Jul 2022 12:55 - RedaccióSPEC s’assessora sobre les comunitats energètiques

SPEC ha celebrat una sessió de treball sobre l’impuls de les comunitats energètiques, "una proposta [ ... ]

Política
El Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius
21 Jul 2022 13:06 - RedaccióEl Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius

Els grups municipals de l'Ajuntament de Santa Perpètua van aprovar per unanimitat quatre proposicions, [ ... ]

Política
Esquerra proposa un paquet de tres mesures excepcionals per posar en marxa en cada onada de calor
15 Jul 2022 11:34 - RedaccióEsquerra proposa un paquet de tres mesures excepcionals per posar en marxa en cada onada de calor

Esquerra proposa un paquet de tres mesures extraordinàries davant les onades de calor per facilitar [ ... ]

Política