hola

El Ple de la Corporació Local tractarà avui deu punts en l'ordre del dia entre els quals hi ha tres expedients de reconeixement extrajudicial de crèdit i un de modificació de crèdit per valor d'uns 247 mil euros. També s'aprovarà l'acta relativa a les operacions de delimitació entre els termes municipals de Santa Perpètua i Mollet. Els criteris d’ajust ha estat el de reconeixement dels elements del territori i les fites de l’expedient de 2005. Especialment al camí dels Bandolers, el terme generalment es situa en el seu eix central excepte a la passera de l’AP7 on tota la passera i el seu vol és al terme de Mollet i dins dels parcs dels Pinetons i el Calderí on s’ha mantingut com a mostra històrica de l’antic camí. S’ha simplificat el nombre de fites a la trobada dels termes de Mollet, La Llagosta i Santa Perpètua de Mogoda.

Els grups municipals presenten tres proposicions. Una d'aquestes propostes fa referència a un acord de corresponsabilitat i co-governança pel que fa al foment i al finançament de l’Educació 0-3 anys a Catalunya.La segona demana un avortament sense assetjament a les dones que acudeixen a clíniques per a la interrupció voluntària de l'embaràs

La darrera reclama compensar als usuaris que pateixen l’impacte dels preus de l’energia i la reducció excepcional del 50% de la targeta de transport T-usual per compensar la gent treballadora amb menys recursos que l’utilitza.

La sessió plenària, que es celebrarà a la Sala de Plens a partir de les set de la tarda, serà retransmesa en directe per Ràdio Santa Perpètua al 107.0 FM on line per radio.staperpetua.org i a través del Facebook de l'Ajuntament i de la Ràdio.


Foto: Sala de Plens / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya
09 Abr 2024 14:00 - RedaccióTamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya

La regidora Tamar Zamora serà candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya el 12 de maig. L'actual [ ... ]

Política
Escollits per sorteig els membres de les meses electorals del 12M
17 Abr 2024 11:50 - RedaccióEscollits per sorteig els membres de les meses electorals del 12M

El Ple de la Corporació de Santa Perpètua de Mogoda va celebrar dilluns una sessió extraordinària [ ... ]

Política
Una delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat
03 Abr 2024 11:39 - RedaccióUna delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat

  El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, va compartir una estona amb la militància [ ... ]

Política