hola

El Ple de la Corporació Local ha donat compte de la liquidació municipal del pressupost 2021 que s'ha tancat amb 3,7 milions d'euros en positiu. El tinent d'alcaldia de l'àrea de Presidència i Serveis generals, Adelino Macías, ha informat que el superàvit municipal és de 8 milions d'euros. Macías ha assegurat que aquesta liquidació demostra que l'Ajuntament té capacitat de finançament "gràcies a una gestió rigurosa i sensata dels recursos públics".

El Ple també ha aprovat un expedient de modificació de crèdit per valor d'uns 247 mil euros i tres expedients de reconeixement extrajudicial de crèdit. Aquests punts han estat votats a favor per l'equip de govern (SPEC i PSC) mentre que l'oposició, (Republicà i Cs) s'han abstingut.

El tinent d'alcaldia de l'àrea de Presidència i Serveis generals, Adelino Macías, ha explicat que 70.000 euros es destinaran a subvencions per a comunitats de propietaris per rehabilitació d'edificis i instal·lació d'ascensors. Macías ha informat que altres 35.000 euros serviran per a disposar d'una oficina 360 d'atenció a la ciutadania que es posarà en marxa al mes de setembre i tindrà horari de 8 a 20 h de dilluns a divendres. L'Ajuntament també dedicarà part d'aquest capital a adquirir uns identificadors per donar la benvinguda que s'instal·laran a les entrades al municipi, segons va avançar Adelino Macías.

Les comunitats de propietaris que rehabilitin el seu edifici i instal·lin ascensor podran gaudir d'una subvenció municipal si compleixen amb tots els requisits de les bases que encara no s'han publicat.

Per unanimitat el Ple ha aprovat l'acta relativa a les operacions de delimitació entre els termes municipals de Santa Perpètua i Mollet. Aquesta acta fa referència a l'actualització dels límits fixats al 1918 gràcies a la millor cartografia i instruments tecnològics que permeten una major precisió.

El tinent d'alcalde de Territori i Desenvolupament Local, Jordi Navarro, va explicar quins eran els criteris que s'havien utilitzat per actualitzar els límits entre Santa Perpètua i Mollet. Els límits continuen sent els mateixos basats en el camí dels Bandolers i dins dels parcs dels Pinetons i el Calderí on s’ha mantingut l’antic camí.


Foto: Ajuntament de Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu
21 Jul 2022 13:19 - RedaccióL’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu

L’Ajuntament ha presentat un audiovisual on explica una quinzena dels projectes municipals inclosos [ ... ]

Política
El Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius
21 Jul 2022 13:06 - RedaccióEl Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius

Els grups municipals de l'Ajuntament de Santa Perpètua van aprovar per unanimitat quatre proposicions, [ ... ]

Política
El PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi
21 Jul 2022 15:27 - RedaccióEl PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi

El PSC dona suport a la construcció de la Ronda Vallès i a diverses millores a les vies d'alta capacitat [ ... ]

Política