hola

El portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha demanat “una baixada d’impostos al municipi per compensar la greu situació econòmica d’inflació i pèrdua de poder adquisitiu de les famílies”. La formació taronja explica en un comunicat que “aquesta situació no l’han de pagar els ciutadans amb els seus estalvis” i que un ajuntament “amb un gran superàvit com el de Santa Perpètua ha de recolzar a les famílies en aquests moments i no esperar a que no tinguin res”.

Per a Romero “les millors polítiques socials són les que no fan falta utilitzar” i ha afirmat que això passa “per no ofegar als ciutadans amb impostos que el que fan són empobrir-los i empènyer-los a acabar demanant ajudes a l’administració”. El portaveu liberal ha reclamat “més llibertat econòmica, que cadascú gestioni els calers que guanya i que no sigui l’administració la que els hi tregui per tornar-li una petita part en ajudes o subvencions”.

Per a Ciutadans la rebaixa municipal d’impostos passaria “per una rebaixa generalitzada de l'IBI per alleujar la pujada de la inflació” i també per una rebaixa de l'impost de circulació de vehicles “que compensi el nou impost del CO2 de la Generalitat que pateix qui no té la capacitat de comprar-se un cotxe nou”. Romero ha conclòs afirmant que “a Santa Perpètua la càrrega fiscal es situa molt per sobre, més de 200 euros per habitant, que a la resta de Barcelona” i que això “perjudica l'economia dels ciutadans del municipi”.


Foto: Kevin Romero durant la darrera sessió plenària / L'informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius
21 Jul 2022 13:06 - RedaccióEl Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius

Els grups municipals de l'Ajuntament de Santa Perpètua van aprovar per unanimitat quatre proposicions, [ ... ]

Política
El PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi
21 Jul 2022 15:27 - RedaccióEl PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi

El PSC dona suport a la construcció de la Ronda Vallès i a diverses millores a les vies d'alta capacitat [ ... ]

Política
El Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026
20 Jul 2022 12:02 - RedaccióEl Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026

El Ple de la Corporació Local preveu aprovar aquesta tarda el Pla Local de Salut 2022-2026. Aquest [ ... ]

Política