hola

El portaveu socialista i regidor d'Educació, Pere Garcia, i la regidora de Seguretat Ciutadana, Olga Valenzuela, van participar a la Festa de la Rosa organitzada pel PSC de Cerdanyola del Vallès, a la que també va assistir el primer secretari del PSC, Salvador Illa.

Segons informa en un comunicat el PSC, Illa va destacar la importància de la gestió socialista dins governs municipals com el de Santa Perpètua: "El PSC està per governar i també per fer oposició útil mentre d’altres ja van amb ànsia electoral per les municipals", en referència al govern de la Generalitat.

El primer secretari del PSC va lloar la feina dels i les socialistes, “governant allà on governen i fent oposició útil on no”, mentre que el govern de la Generalitat “no ha fet res tangible en el primer any”. “Hem vist baralles constants, polèmiques constants… Un ‘no’ a l’ampliació de l’aeroport, un ‘no’ al pla de xoc social que els vam presentar… Això no és governar”, ha afegit. Per això, ha ofert l’ajuda dels i les socialistes “per arribar a acords, per exemple, en matèria d’energies renovables, d’infraestructures o de generació de prosperitat”.

Els regidors socialistes de Santa Perpètua van dialogar amb Illa sobre la importància de prioritzar les polítiques que atenen les necessitats reals de les persones i no desviar-se cap a temes que només són "una cortina de fum", explica Pere Garcia.


Foto: Pere Garcia, Salavdor Illa , Olga Valenzuela i l'alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón / PSC

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi
21 Jul 2022 15:27 - RedaccióEl PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi

El PSC dona suport a la construcció de la Ronda Vallès i a diverses millores a les vies d'alta capacitat [ ... ]

Política
L’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu
21 Jul 2022 13:19 - RedaccióL’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu

L’Ajuntament ha presentat un audiovisual on explica una quinzena dels projectes municipals inclosos [ ... ]

Política
El Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026
20 Jul 2022 12:02 - RedaccióEl Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026

El Ple de la Corporació Local preveu aprovar aquesta tarda el Pla Local de Salut 2022-2026. Aquest [ ... ]

Política