hola

L'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha participat aquest 14 de juny a la rotllana que cada dimarts a les 12 del migdia a la plaça de la Vila convoca Avis i Àvies per la llibertat de Santa Perpètua. El col·lectiu es reuneix des de fa quatre anys i mig, abans per demanar la llibertat dels líder polítics i activistes independentistes empresonats i ara per reclamar l'amnistia i l'autodeterminació. Forcadell va agrair el suport "d'aquesta gent que demostra el seu compromís i fidelitat al país que cada setmana surt a defensar l'amnistia i l'autodeterminació"

L'expresidenta del Parlament va animar als assistents afirmant que hi ha una majoria social a favor de l'autodeterminació i l'amnistia i que malgrat fa cinc anys, a l'octubre del 2017, no es va aconseguir l'objectiu, el canvi a Catalunya en aquests deu anys "ha estat brutal" ja que ara hi ha una majoria social republicana i abans era autonomista. Forcadell va afirmar que "la solució al conflicte entre Catalunya i Espanya passa per les urnes" Forcadell va explicar que l'1 d'octubre del 2017 va ser un éxit de participació però no es va gestionar bé i assenyala que dels errors s'aprèn i la propera vegada "ho farem millor"

Rosa Rovira, del col·lectiu d'Avis i Àvies per la llibertat va presentar a Carme Forcadell i la seva trajectòria i va recordar que fa quatre anys i mig que van començar amb aquestes concentracions a favor de la llibertat.

Forcadell va assenyalar durant la seva visita a Santa Perpètua que entre el 70 i el 80% dels catalans donen suport a l'amnistia i l'autodeterminació i reclama la fi de la repressió i una "solució política" per al conflicte entre Catalunya i Espanya.


Foto: Carme Forcadell amb Avis i àvies per la Llibertat ahir a la plaça de la Vila / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Esquerra proposa un paquet de tres mesures excepcionals per posar en marxa en cada onada de calor
15 Jul 2022 11:34 - RedaccióEsquerra proposa un paquet de tres mesures excepcionals per posar en marxa en cada onada de calor

Esquerra proposa un paquet de tres mesures extraordinàries davant les onades de calor per facilitar [ ... ]

Política
El Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius
21 Jul 2022 13:06 - RedaccióEl Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius

Els grups municipals de l'Ajuntament de Santa Perpètua van aprovar per unanimitat quatre proposicions, [ ... ]

Política
L’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu
21 Jul 2022 13:19 - RedaccióL’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu

L’Ajuntament ha presentat un audiovisual on explica una quinzena dels projectes municipals inclosos [ ... ]

Política