hola

L’alcaldable d’Esquerra a les eleccions municipals de 2023, Laura Oliver, va presentar aquest dimecres 15 de juny la seva candidatura a la ciutadania en un acte que va tenir lloc al parc Central. La secretària general d’ERC i diputada, Marta Vilalta, va acompanyar l’alcaldable durant la presentació.

Oliver es va presentar com a una dona amb empenta, sensible a les injustícies i apassionada de la dansa i el teatre. La seva implicació política a Santa Perpètua va començar amb els fets de l’1 d’octubre i va formar part de les llistes a les municipals de 2019, encapçalada per Pol Altayó. Altayó va prendre la paraula a l’inici de l’acte per defensar la candidatura d’Oliver com a un projecte sòlid, coherent i cohesionat amb una renovació important de persones, la qual cosa va definir com a "molt necessari per no caure en inèrcies com en la que ens trobem en l’actualitat".

Durant l’acte Laura Oliver, acompanyada de Marta Vilalta van repassar els eixos principals del programa republicà a Santa Perpètua tot destacant les prioritats per a la formació: la construcció d’una residència pública per a la gent gran, la construcció d’un auditori amb una programació cultural estable pròpia, la municipalització de les escoles bressol, la necessitat de canviar el model de recollida de residus o la creació d’una APP ciutadania per facilitar tràmits i el contacte amb l’administració. Oliver també va parlar de feminisme i igualtat durant la presentació de la seva candidatura.

Laura Oliver va declarar en acabar l’acte que inicia aquest camí com a candidata d’Esquerra amb moltes ganes, especialment "de trepitjar carrer i parlar amb els veïns i veïnes per veure quines són les seves necessitats reals". La candidata d'Esquerra, nascuda a Arenys de Mar, va expressar haver triat viure a Santa Perpètua i va definir el municipi com a un indret "acollidor, amb vida i per fer vida i amb moltes possibilitats". Oliver va destacar la renovació de la seva candidatura i el projecte sòlid d'Esquerra.

Per la seva part, la secretària general d’ERC i diputada, Marta Vilalta, va indicar que cal donar suport "a la transformació de país, també a la de Santa Perpètua, per poder avançar en un canvi social, feminista, verd i democràtic" i va posar en valor la valentia, la força i l’empenta que suposa la renovació d’Esquerra a Santa Perpètua a més del lideratge femení de la candidatura.

Durant l’acte, l’artista local Danilo Motta va dibuixar en una lona Laura Oliver amb l’eslògan de pre-campanya Escrivim el futur amb Laura Oliver i Perdigones. A més de la secretaria general d’ERC i diputada, Marta Vilalta, a l’acte també hi van assistir alcaldables, regidors i regidores d’altres municipis, membres de l’executiva comarcal, la diputada provincial Olga Serra, el diputat Juli Fernández i l’ex president del Parlament Ernest Benach

Foto: Laura Oliver, candidata d'Esquerra a l'alcaldia amb la secretària general d'ERC, Marta Vilalta.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Una delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat
03 Abr 2024 11:39 - RedaccióUna delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat

  El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, va compartir una estona amb la militància [ ... ]

Política
L'Ajuntament treballa per constituir una Taula de Memòria Històrica i Democràtica
15 Abr 2024 12:52 - RedaccióL'Ajuntament treballa per constituir una Taula de Memòria Històrica i Democràtica

"Defensar i reivindicar les lleis de Memòria Històrica i Democràtica que la dreta i l'extrema dreta [ ... ]

Política
Ciutadans vol que Sant Jordi sigui festiu a Catalunya i declarar-ho patrimoni de la humanitat
24 Abr 2024 14:15 - RedaccióCiutadans vol que Sant Jordi sigui festiu a Catalunya i declarar-ho patrimoni de la humanitat

El portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha reclamat que "la diada [ ... ]

Política