hola

Una onzena de punts i una proposició de suport a la celebració del 28 de juny, Diada per l’Alliberament Afectiu, Sexual i de Gènere conformen l'ordre del dia de la sessió plenària que celebra aquesta tarda, a partir de les set, la Corporació de Santa Perpètua.

L'aprovació del pla de Mesures Antifrau per aplicar a tota la Corporació Municipal: Ajuntament, Mogoda Serveis, S.A.M. i Consorci Urbanístic de Can Filuà serà un dels punts destacats de l'ordre del dia així com una modificació de crèdit per import de gairebé mig milió d'euros.

L'aprovació del Pla de Mesures Antifrau s'inscriu en l'objectiu del Govern Municipal de reforçar, dins de l’àmbit de les seves competències, la política antifrau en el desenvolupament de les seves funcions. Amb aquest Pla vol manifestar "el compromís amb els estàndards més alts en el compliment de les normes jurídiques, ètiques i morals i l’adhesió als més estrictes principis d’integritat, objectivitat i honestedat, de manera que la seva activitat sigui percebuda per tots els agents que s’hi relacionen com oposada al frau i la corrupció en qualsevol de les seves formes".

La modificació de crèdit que debatrà avui la Corporació és per un import de gairebé mig milió d'euros on destaquen partides per fer front a l'increment de la factura elèctrica i de gas i una partida de més de cent mil euros per la renovació de zones d'skate park, de fitnes i cal·listènia.

Per últim, els grups municipals de SPEC, Republicà, PSC i Cs, presenten una proposició en suport a la celebració del 28 de juny, diada de l'orgull LGTBI. La Corporació es compromet a continuar treballant per a què Santa Perpètua de Mogoda "sigui un lloc segur i amable en el qual viure la diversitat sexual, afectiva i de gènere de manera plena i normalitzada fomentant actituds positives, de suport i de no discriminació cap a les persones LGTBI+". Així mateix possibilitarà espais i llocs de trobada i relació, així com el desenvolupament del teixit associatiu LGTBI+.

La sessió plenària, que es celebrarà a la Sala de Plens a partir de les set de la tarda, serà retransmesa en directe per Ràdio Santa Perpètua al 107.0 FM, on line al web de la Ràdio i a través del Facebook de l'Ajuntament i de la Ràdio.


Foto: Bandera LGTBI al balcó de l'Ajuntament / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

SPEC s’assessora sobre les comunitats energètiques
13 Jul 2022 12:55 - RedaccióSPEC s’assessora sobre les comunitats energètiques

SPEC ha celebrat una sessió de treball sobre l’impuls de les comunitats energètiques, "una proposta [ ... ]

Política
El PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi
21 Jul 2022 15:27 - RedaccióEl PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi

El PSC dona suport a la construcció de la Ronda Vallès i a diverses millores a les vies d'alta capacitat [ ... ]

Política
El Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026
20 Jul 2022 12:02 - RedaccióEl Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026

El Ple de la Corporació Local preveu aprovar aquesta tarda el Pla Local de Salut 2022-2026. Aquest [ ... ]

Política