hola

Esquerra ha mostrat la seva preocupació per l'increment del trànsit, especialment al nucli antic, i la contaminació que pot originar la instal·lació del nou centre logístic d'Amazon, que s'ubicarà al polígon Ca n'Oller. La portaveu del grup municipal, Montse Vinyallonga, ha expressat que “veiem amb molta preocupació que per ara no s’hagi donat una resposta clara sobre qui aplicarà les mesures correctores sobre el trànsit que generarà aquesta nova empresa”.

La formació critica, en un comunicat, que finalment en la proposta de conveni de l'Ajuntament de Santa Perpètua amb Amazon per millorar la mobilitat "només s’aprovi una de totes les mesures correctores que hi havia sobre la taula" i que consisteix "en asfaltar el carrer València entre el carrer de la Creueta i l’Escorxador"

ERC afirma que ca N'Oller no té sortida directe a l’Autopista i "sinó es gestiona bé el trànsit" s'incrementarà substancialment el volum al nucli antic.

La formació assenyala que en un inici el conveni de col·laboració entre Ajuntament i Amazon havia de garantir diferents mesures correctores,com ara un carril bici de la Creueta fins el Camí de la Granja per a la seva connexió amb la xarxa de rodalies, però que finalment només contempla asfaltar el carrer València entre el carrer de la Creueta i l’Escorxador. “Lluny de criticar que s’asfalti i millori aquest tram, ens preocupa seriosament que tot el trànsit del polígon desemboqui al casc antic del municipi fent incrementar el nombre de vehicles, tant al Carrer Sant Isidre com a l’Avinguda Santiga i al seu torn la contaminació en aquestes zones” explica Montse Vinyallonga.

ERC també afirma en el comunicat que "lluny queda el malestar públic de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda per la instal·lació d’Amazon al polígon de Can Llovateras a Barberà del Vallès i el possible col·lapse de la B-140 i l’accés a l’AP7. I és que aquesta transformació econòmica i productiva 24/365 té un fort impacte ambiental, mobilitat, salaris i fiscalitat i coneixedors hem de poder donar una resposta proactiva a l’impacte que tindrà al municipi i no reactiva una vegada ja estigui tot instal·lat”.


Foto: Nau d'Amazon al polígon de Ca n'Oller / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política
Tots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones
01 Mar 2024 13:23 - RedaccióTots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Abans de l'inici del Ple de febrer l'alcaldessa va realitzar una Declaració institucional sobre el [ ... ]

Política
La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern
12 Mar 2024 12:43 - RedaccióLa diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, va visitar Santa Perpètua durant la [ ... ]

Política