hola

Esquerra proposa un paquet de tres mesures extraordinàries davant les onades de calor per facilitar a la ciutadania la vivència d’aquests episodis. La formació reclama la gratuïtat del bus urbà per evitar desplaçaments a peu durant les hores de màxima calor, la gratuïtat de la piscina per a la població més vulnerable i la col·laboració amb CASSA per ampliar el número de fonts encara que siguin provisionals durant les onades.

“Cada vegada són més habituals les onades de calor intenses durant l’estiu. Aquest fet juntament amb l’escalada dels preus de l'energia i l’increment general del cost de vida porten a més ciutadans i ciutadanes a viure en una situació de vulnerabilitat i per tant es fa imprescindible aprovar un pla de mesures extraordinaries que es pugui dur a terme en cada onada” assenyala Montse Vinyallonga portaveu del grup republicà.

Sobre la gratuïtat del Bus Urbà , la formació en un comunicat afirma que "celebrem que el consistori s'hagi posat les piles després del nostre anunci de propostes i els ciutadans puguin fer us d’aquest servei de forma gratuïta durant l’actual onada”.

Sobre la gratuïtat de la piscina per a la població més vulnerable assenyala que els infants necessiten moure’s i mantenir-se actius. Per última, Esquerra proposa signar una col·laboració amb el grup Cassa, adjudicatària del subministrament d’aigua, "per tal d’ampliar el nombre de fonts amb aigua potable a la via pública encara que sigui de forma provisional durant aquests mesos".

Montse Vinyallonga manifesta que “només cal veure com actuen d'altres municipis del nostre entorn i entendre que en plena onada de calor prevista durant més d'una setmana calen mesures excepcionals més enllà de la precaució individual que cadascú de nosaltres podem dur a terme”

 


Foto: La formació proposa la gratuïtat de la piscina per a persones vulnerables davant les onades de calor / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política
La Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació
21 Mar 2024 10:46 - RedaccióLa Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació

El Ple de març que se celebrarà aquesta tarda té previst aprovar una moció per declarar Santa Perpètua [ ... ]

Política
Les dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'
28 febrer 2024 11:50 - RedaccióLes dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'

El PSC ha iniciat el procés per unificar les dues federacions del Vallès Occidental que [ ... ]

Política