hola

El Ple de la Corporació Local preveu aprovar aquesta tarda el Pla Local de Salut 2022-2026. Aquest serà un dels punts més destacats de la sessió ordinària que començarà a les 19 h i serà retransmessa en directa per Ràdio Santa Perpètua.

El Pla Local de Salut va començar a treballar-se a inicis de 2021 i respon a cinc grans objectius que són promoure els estils de vida saludable entre la població; fer de la ciutat un entorn saludable on viure; desenvolupar el treball comunitari en salut; reduir les desigualtats en salut, i contribuir a la recuperació de la Covid-19. Per tal d'assolir-lo, el document inclou 31 accions a realitzar des d'ara i fins al 2026. L'elaboració del Pla Local de Salut de Santa Perpètua s'ha treballat conjuntament amb la ciutadania a través de diverses comissions i grups de treball. Tant la diagnosi com el pla s'ha elaborat gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona.

L'ordre del dia del Ple inclou també l'aprovació per a crear el Servei públic de recàrrega de vehicles elèctrics que té per objectiu garantir i facilitar l'accés a la recàrrega de les bateries de vehicles elèctrics i endollables a l'espai públic i a equipaments municipals.

Pel que fa al funcionament intern de l'Ajuntament està previst aprovar el Codi de Bon Govern. Aquest document establirà les bases del sistema d’integritat institucional i els principis i línies d’actuació que han de contribuir a l’assoliment d’una Administració pública més ètica, eficient i adaptada a les necessitats i oportunitats de l’era digital. Així el Codi de Bon Govern regularà els sistemes de control i la implantació de denúncies anònimes i establirà les eines per a la planificació i avaluació del rendiment de comptes. L'objectiu final és la simplificació i la millora de l’eficàcia i l’eficiència de l’Administració, una gestió intel·ligent i transparent de la informació i les dades, i per últim una gestió de la innovació i transformació digital.

Altre tema a tractar aquesta tarda serà l'aprovació d'una modificació de crèdits per valor de 287.911,25 euros.


Foto: Sala de Plens / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones
01 Mar 2024 13:23 - RedaccióTots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Abans de l'inici del Ple de febrer l'alcaldessa va realitzar una Declaració institucional sobre el [ ... ]

Política
Les dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'
28 febrer 2024 11:50 - RedaccióLes dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'

El PSC ha iniciat el procés per unificar les dues federacions del Vallès Occidental que [ ... ]

Política
La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern
12 Mar 2024 12:43 - RedaccióLa diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, va visitar Santa Perpètua durant la [ ... ]

Política