hola

Esquerra Republicana ha informat que prepara unes jornades obertes a tota la població per "escriure el futur de Santa Perpètua". Durant aquestes jornades, que tindrà lloc el 24 de setembre i el 8 d'octubre a la seu local d'ERC (Rambla 46), es treballarà i reflexionarà sobre els quatre grans eixos republicans de transformació: Feminista, verda, democràtica i social . “Un dels principis fonamentals del nostre partit és el principi democràtic i aquest consisteix, entre d’altres coses, en escoltar i fomentar la participació política de la nostra ciutadania en espais de decisió” , segons ha explicat la candidata a l’alcaldia 2023 per Esquerra Republicana Laura Oliver.

Tal i com ja es va anunciar en l’elecció de la candidatura, el projecte que presentarà Esquerra a les properes eleccions, serà "un projecte coral i col·lectiu on la vida es posarà al centre", segons expressa en un comunicat. Laura Oliver assenyala que "tot i que des d’Esquerra presentem la nostra visió del municipi conjuntament amb els nostres grans projectes com son la creació d’una residència pública per la gent gran o un teatre auditori, creiem que és imprescindible estar al carrer escoltant i transformant totes aquelles necessitats comunes, que tenen els perpetuencs i perpetuenques, en propostes polítiques concretes de forma constant” i afegeix que “aquestes jornades seran un inici però no seran les úniques. De la mateixa manera que farem un acostament constant a la ciutadania, tenim les portes obertes a totes aquelles persones que ens vulguin explicar la seva visió i les seves necessitats".

ERC informa que per participar-hi només cal posar-se en contacte amb el partit o presenciar-s’hi el mateix dia (24 de setembre i 8 d'octubre). Les jornades començaran a les 10.30h.


Foto: Seu d'ERC / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom
12 Abr 2024 13:47 - RedaccióEl conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom

El Codi d’Accessibilitat de Catalunya, en vigor des del 4 de març, és un reglament exhaustiu, que [ ... ]

Política
Santa Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació
22 Mar 2024 14:10 - RedaccióSanta Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació

  Unanimitat del Ple en l’aprovació de la moció que declara Santa Perpètua població lliure [ ... ]

Política
Una delegació local va participar al 15è Congrés del PSC
27 Mar 2024 09:40 - RedaccióUna delegació local va participar al 15è Congrés del PSC

Una delegació del PSC de Santa Perpètua va participar en el 15è Congrés del PSC, que es va celebrar [ ... ]

Política