hola

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, Kevin Romero, va assistir la setmana passada a l'acte organitzat per l'eurodiputada de Ciutadans, Maite Pagazaurtundúa, i Renew Europe contra la discriminació per raons de llengua a Espanya i a Europa. En un comunicat Romero ha manifestat que "no és normal que a Catalunya no es pugui estudiar en una de les llengües oficials" i ha qualificat el monolingüisme com a "eina del Govern nacionalista d'Aragonès per construir una realitat identitària que no existeix". Romero també ha qualificat de "vergonyosa" l'actitud del PSC i En Comú, "còmplices indispensables del Govern en l'eliminació del castellà de les aules catalanes".

El portaveu liberal també ha participat aquests dies a Brussel·les a la EU Regions Week on s'ha reunit amb polítics de regions i ciutats d'arreu d'Europa, inclosos experts, acadèmics i administracions públiques. Romero ha afirmat que "és important promoure l'aprenentatge de polítiques i l'intercanvi de bones pràctiques" i portar tot això "cap al nostre municipi, per fer-lo créixer al mateix ritme que la resta de ciutats del nostre entorn".
Per a Kevin Romero "debatre els problemes comuns per a les ciutats i municipis d'Europa i examinar possibles solucions conjuntament és tot un repte i una manera d'avançar conjuntament" per què "no som tan diferents d'una vila de França o un poble de Polònia i tenim reptes molt semblants".


Foto: Kevin Romero va participar en diversos actes a Brusel·les / Cs

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga
22 Mar 2024 12:08 - RedaccióEl PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga

El Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar, a instàncies del grup municipal del PSC de Santa [ ... ]

Política
Una delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat
03 Abr 2024 11:39 - RedaccióUna delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat

  El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, va compartir una estona amb la militància [ ... ]

Política
Àlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya
03 Abr 2024 12:19 - RedaccióÀlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya

Àlex Mayer, membre de l'Agrupació Socialista de Santa Perpètua, forma part de la llista del PSC a [ ... ]

Política