hola

El Ple de l'Ajuntament de Santa Perpètua té previst tractar avui l'aprovació inicial de la creació del Servei d'aparcament tancat de bicicletes BiciSPM.

Aquest servei té l’objectiu de crear aparcaments tancats per a bicicletes per fomentar el seu ús i facilitar la connexió amb altres modes de transport. Actualment l’Ajuntament disposa d’un aparcament tancat per a 40 bicicletes al costat de l’estació Santa Perpètua de Mogoda-Riera de Caldes de la línia R8 de Rodalies amb el que s’inicia la prestació del servei. Tots els aparcaments tancats per a ús públic que en el futur s’instal·lin al municipi, tant a la via pública com en equipaments municipals, quedaran integrats en aquest servei.

Aquest serà un dels temes de l'ordre del dia de la sessió plenària del mes d'octubre que presenta cinc punts i quatre proposicions municipals. L'alcaldessa de Santa Perpètua, abans de l'inici de la sessió, donarà lectura a una declaració institucional sobre les dones a l'Iran.

La Corporació també aprovarà una modificació de crèdit per un import de 59.500 euros.

Els grups municipals també presenten quatre proposicions. Una reclama la construcció dels intercanviadors ferroviaris de Volpelleres, Hospital General i Barberà del Vallès, el by-pass a Santa Perpètua i millorar la línia R8 entre Martorell i Granollers, a proposta de l’Associació FemVallès. La proposta la subscriuen els quatre grups municipals. També SPEC, grup republicà, PSC i Ciutadans presenten una proposició a favor de l’assignació del 25% del pressupost autonòmic de Salut a l’Atenció Primària, tal com recomana l’OMS.

Els grups municipals també aprovaran l'adhesió de l’Ajuntament de Santa Perpètua a la commemoració anual del 31 d’octubre com a Dia de record i homenatge a totes les víctimes del cop d’estat militar, la Guerra Civil i la Dictadura.

La quarta proposició la subscriuen tres grups: SPEC, Republicà i PSC i és en suport a la campanya de la Iniciativa Legislativa Popular del moviment de persones migrants RegularizaciónYa, per a una regularització extraordinària de persones migrants a l’Estat espanyol.


Foto: Aparcament de bicicletes al costat de l'estació de la R8 / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern
12 Mar 2024 12:43 - RedaccióLa diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, va visitar Santa Perpètua durant la [ ... ]

Política
El Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
01 Mar 2024 13:04 - RedaccióEl Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El Parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
Una delegació local va participar al 15è Congrés del PSC
27 Mar 2024 09:40 - RedaccióUna delegació local va participar al 15è Congrés del PSC

Una delegació del PSC de Santa Perpètua va participar en el 15è Congrés del PSC, que es va celebrar [ ... ]

Política