hola

La CUP Santa Perpètua va presentar el dimecres 26 d'octubre la seva candidatura a les eleccions municipals 2023 en un acte que va tenir lloc a la plaça de la Vila i que va comptar amb una cinquantena de persones. Guillermo Almansa encapçalarà la llista com a alcaldable mentre que Carla Batalla i Salvador Alemany, exregidor de la CUP a l’Ajuntament, seran el segon i tercer de la llista respectivament.

L’acte va comptar amb la presència de la diputada de la CUP Eulàlia Reguant que va donar suport a la candidatura perpetuenca i va fer un parlament sobre la situació actual del país la qual va titllar de “realitat social complicada”. Reguant va criticar que cap govern esmorteixi les crisis amb polítiques socials.

El cap de llista, Guillermo Almansa, va explicar que la candidatura que encapçala està integrada per gent que lluita i va destacar la triple proposta de la CUP per aquestes municipals: “recuperar sobirania, construir comunitat amb les veïnes i generar conflicte contra el poder econòmic”.

Per la seva part, la número dos de la candidatura, Carla Batalla, va expressar que el municipalisme ha de ser “transformador i no pot avançar sense un poble mobilitzat” i que la intervenció institucional “ha de quedar subordinada a l’estratègia d’aquest moviment popular i acompany­ar aquests processos de base i no perjudicar-los en cap cas”.

El número tres de la llista i exregidor de la CUP a l’Ajuntament, Salvador Alemany, va participar també de l’acte recordant que durant l’anterior mandat “la CUP va aprendre molt de la maquinària institucional alluny­ada de la ciutadania i dels seus problemes més quotidians” i que per això cal “buscar espais alternatius amb col·laboració estreta amb el teixit social, organitzacions, associacions i ciutadania per pensar estratègies diferents i imaginatives per capgirar les lògiques del mercat capitalista".


Foto: Batalla, Alemany i Almansa durant l'acte d'ahir a la plaça de la Vila / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política
Una delegació local va participar al 15è Congrés del PSC
27 Mar 2024 09:40 - RedaccióUna delegació local va participar al 15è Congrés del PSC

Una delegació del PSC de Santa Perpètua va participar en el 15è Congrés del PSC, que es va celebrar [ ... ]

Política
Àlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya
03 Abr 2024 12:19 - RedaccióÀlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya

Àlex Mayer, membre de l'Agrupació Socialista de Santa Perpètua, forma part de la llista del PSC a [ ... ]

Política