hola

Esquerra Republicana ha informat en un comunicat que tornarà a portar al programa municipal promoure la construcció d’una residència pública per a la Gent Gran. L'alcaldable de la formació a les properes eleccions municipals, Laura Oliver, ha manifestat que “amb més de 26.000 habitants la ciutadania perpetuenca hauria de poder comptar amb una residència pública que els evités fer desplaçaments a altres municipis per veure els seus familiars o pagar quantitats econòmiques molt elevades que no sempre es poden permetre”. Oliver critica que el govern municipal, després de 40 anys, "no ha fet cap pas endavant per promoure’n la construcció d’una, fins ara que l’ha inclòs al Pla Local de Salut a petició del nostre grup municipal recollint el clam d’entitats veïnals i bona part de la ciutadania”. La formació creu que l'equipament podria donar servei integral a entre 60 i 80 usuaris i es podria ubicar davant del CAP de la Florida.

Esquerra informa que el 13,92% de la població perpetuenca té actualment més de 65 anys i més del 20% d’aquesta es concentra als barris de Can Folguera i al de la Florida. A més, any rere any creix el percentatge de persones grans que viuen soles especialment dones. Oliver ha assenyalat que "en un context d’envelliment en el que defensem la qualitat de vida de les persones grans així com els seus drets socials hem de poder garantir un espai de qualitat on poder passar els seus últims anys de vida en cas que el necessitin. I aquest ha de ser públic".

Esquerra Santa Perpètua insisteix en la necessitat de construir aquesta residència. Oliver declara que "després d’haver estudiat diferents ubicacions Esquerra Santa Perpètua creu que el lloc òptim de construcció seria al davant del CAP de la Florida".


Foto: Projecte de residència de gent gran / ERC- Estudi 08130

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política
La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern
12 Mar 2024 12:43 - RedaccióLa diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, va visitar Santa Perpètua durant la [ ... ]

Política
Una delegació local va participar al 15è Congrés del PSC
27 Mar 2024 09:40 - RedaccióUna delegació local va participar al 15è Congrés del PSC

Una delegació del PSC de Santa Perpètua va participar en el 15è Congrés del PSC, que es va celebrar [ ... ]

Política