hola

Ciutadans enfila la campanya municipal posant el focus en seguretat, economia, fiscalitat justa, transparència i regeneració democràtica. Kevin Romero, alcaldable de Cs a Santa Perpètua, i la resta de membres del Grup Municipal van assistir a la Convenció Municipalista que el partit va celebrar el 19 de novembre a L'Hospitalet de Llobregat amb la participació de la presidenta de Ciudadanos, Inés Arrimadas, i el president de Ciutadans, Carlos Carrizosa.

Romero, en un comunicat, ha explicat que la Convenció va tractar "els problemes més significatius de municipis com el nostre" com són "la falta de seguretat, cada cop més notable als nostres barris, o la crisi econòmica" . També va destacar"la falta de transparència i la regeneració democràtica de l'ajuntament, en mans dels mateixos des de sempre".

El portaveu ha assenyalat que "a Santa Perpètua cal un canvi, obrir portes i finestres, aire fresc i idees noves per acabar amb l'establishment socialista que regna des de fa més de 40 anys". També ha volgut posar en valor "el treball proper amb els ciutadans que fa Cs als municipis". Per al candidat "és un plaer sortir al carrer i escoltar a la gent, tractar de solucionar els seus problemes o explicar millor molts aspectes de la política del municipi que els hi afecten".


Foto: Els tres regidors de Cs a l'Ajuntament de Santa Perpètua / Cs

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones
01 Mar 2024 13:23 - RedaccióTots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Abans de l'inici del Ple de febrer l'alcaldessa va realitzar una Declaració institucional sobre el [ ... ]

Política
Una delegació local va participar al 15è Congrés del PSC
27 Mar 2024 09:40 - RedaccióUna delegació local va participar al 15è Congrés del PSC

Una delegació del PSC de Santa Perpètua va participar en el 15è Congrés del PSC, que es va celebrar [ ... ]

Política
S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política