hola

La lectura d’una declaració institucional de la junta de Portaveus en relació al Dia Internacional per a l’eradicació de la violència masclista va obrir ahir dijous 24 de novembre la sessió plenària ordinària. La declaració, que va ser llegida per l’alcaldessa de Santa Perpètua expressava el treball que cal fer "per tal que totes les polítiques públiques tinguin perspectiva de gènere i feminista perquè no ens podem permetre parlar d’igualtat en una societat que manté una estructura que perpètua i reprodueix la violència". La Declaració també posava de manifest la voluntat de l’Ajuntament a fer polítiques prioritàries i transversal per combatre les violències masclistes i de continuar desenvolupant estratègies de prevenció i accions contra la violència de gènere des dels àmbits educatiu, cultural, festiu, laboral, d'incentivació de l'associacionisme de les dones, sanitari, d'assistència social i tenir-ho com a criteri transversal en qualsevol activitat municipal.

Els insuficients recursos i actuacions públiques per protegir les víctimes de la violència de gènere i la petició de la Declaració de considerar la violència de gènere un tema d'Estat van ser punts que el document contempla.

Aquest divendres es commemora el Dia Internacional per l'eradicació de la violència masclista i a Santa Perpètua tindran lloc diversos actes que s'iniciaran a partir de les 17.30 hores a la plaça del 8 de març.


Foto: Regidores de l'Ajuntament amb la nova senyalització de carrer / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC
29 febrer 2024 11:35 - RedaccióL'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals"

  Santa Perpètua s'ha sumat a la xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals". Aquesta [ ... ]

Política
Les dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'
28 febrer 2024 11:50 - RedaccióLes dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'

El PSC ha iniciat el procés per unificar les dues federacions del Vallès Occidental que [ ... ]

Política
Santa Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació
22 Mar 2024 14:10 - RedaccióSanta Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació

  Unanimitat del Ple en l’aprovació de la moció que declara Santa Perpètua població lliure [ ... ]

Política