hola

La CUP Santa Perpètua ha iniciat la campanya ‘Comencem per algun lloc’ amb l'enganxada de cartells amb propostes relacionades amb l’habitatge i els subministraments bàsics. Respecte a l’habitatge Salvador Alemany explica en un comunicat que "cal que des de l'Ajuntament es treballi per recuperar aquells 80 pisos que estan en mans dels fons voltors i passin a una borsa de lloguer social impulsada per l’Ajuntament". En aquest sentit afirma que d’aquesta manera es podria augmentar el parc públic d’habitatge i donar resposta a algunes de les situacions d’emergència residencial que hi ha al municipi.

En relació als subministraments, Guillermo Almansa, cap de llista de la formació anticapitalista assenyala que “hem de garantir que totes les veïnes tinguin aigua i llum a casa seva, cal acabar amb la pobresa energètica i deixar de dependre d’empreses com CASSA o Endesa, multinacionals que fan negoci amb un bé necessari com la llum i l’aigua”. La CUP està treballant propostes per recuperar la gestió pública de l’aigua, "com també s’està pensant en com ajudar a totes les famílies a fer front a la despesa energètica facilitant el subministrament d’energia".

La CUP recorda que les seves propostes passen per millorar la vida de les veïnes del municipi, "per això tracten i parlen de temes com l’habitatge o l’energia. La formació insisteix que cal parlar d’aquests temes tan importants i bàsics pel benestar de tothom.


Foto: Cartells de la campanya de la CUP al passeig de la Florida / L'informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Kevin Romero, número 8 a la candidatura de Ciutadans al Parlament de Catalunya
16 Abr 2024 09:09 - RedaccióKevin Romero, número 8 a la candidatura de Ciutadans al Parlament de Catalunya

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, Kevin Romero, [ ... ]

Política
La plaça de les Tretze Roses acollirà diumenge la commemoració de la II República
12 Abr 2024 11:16 - RedaccióLa plaça de les Tretze Roses acollirà diumenge la commemoració de la II República

La plaça de les Tretze Roses acollirà el diumenge 14 d’abril l’acte institucional de commemoració [ ... ]

Política
El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom
12 Abr 2024 13:47 - RedaccióEl conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom

El Codi d’Accessibilitat de Catalunya, en vigor des del 4 de març, és un reglament exhaustiu, que [ ... ]

Política