hola

Kevin Romero ha sortit escollit membre del Consell General de Ciutadans després de la VI Assemblea General del partit que s'ha celebrat aquest cap de setmana. L'assemblea ha culminat el procés de refundació amb l'aprovació de nous estatuts, la nova proposta de valors i el nou logo del partit, que modifica la tipografia i incorpora el color verd, segons ha informat la formació en un comunicat.

 Amb l'entrada de Romero al Consell General, el pes del grup català ascendeix al 23% ja que 19 dels 125 membres que componen aquest òrgan provenen de la militància a la comunitat autònoma catalana. “A partir d'ara toca mirar cap endavant, l'objectiu és donar-li la volta al partit i a la situació i tornar a il·lusionar als milers d'espanyols que ens van votar i ara es queden a casa”, ha assenyalat Kevin Romero.

El nou conseller també ha manifestat que el partit ha sortit “més unit i més fort” d'aquesta última assemblea i té “la vista posada en les pròximes eleccions municipals de maig, perquè el municipalisme serà clau en aquesta nova etapa que ara comencem després de l'èxit de la refundació”, ha afirmat el també alcaldable de CS a Santa Perpètua.

La VI Assemblea General ha servit també per a presentar la nova direcció del partit liberal sorgida després de les primàries i en la qual Patrícia Guasp s'erigeix com a nova líder del partit al costat de l'europarlamentari Adrián Vázquez. Els liberals espanyols mantindran el nom del partit perquè és també un símbol d'un projecte fresc i valent que defensa una Espanya de ciutadans lliures i iguals, segons conclou el comunicat de Cs santa Perpètua.


Foto: Kevin Romero, en una imatge d'arxiu / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Escollits per sorteig els membres de les meses electorals del 12M
17 Abr 2024 11:50 - RedaccióEscollits per sorteig els membres de les meses electorals del 12M

El Ple de la Corporació de Santa Perpètua de Mogoda va celebrar dilluns una sessió extraordinària [ ... ]

Política
El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom
12 Abr 2024 13:47 - RedaccióEl conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom

El Codi d’Accessibilitat de Catalunya, en vigor des del 4 de març, és un reglament exhaustiu, que [ ... ]

Política
La plaça de les Tretze Roses acollirà diumenge la commemoració de la II República
12 Abr 2024 11:16 - RedaccióLa plaça de les Tretze Roses acollirà diumenge la commemoració de la II República

La plaça de les Tretze Roses acollirà el diumenge 14 d’abril l’acte institucional de commemoració [ ... ]

Política