hola

Un total de 5.246 pensionistes de Santa Perpètua han vist incrementada la seva pensió en un 8,5% aquest passat mes de gener segons ha informat el PSC en un comunicat. L'alcaldable socialista, Pere García, destaca que aquesta pujada "és el major increment històric que s'ha produït en el sistema de pensions i ha estat gràcies al compromís del govern socialista de Pedro Sánchez".

"És una qüestió de dignitat i justícia cap als i les pensionistes -afegeix-. No poden seguir perdent poder adquisitiu, es tracta de retornar-los el que durant tants anys han aportat", diu García.

El PSC informa que aquest increment afecta a un total de 9 milions de pensionistes a tot l'Estat i, en concret a Santa Perpètua de Mogoda, la pujada mitjana de la pensió és de 99,30 euros al mes, "concretament 1.390,20 euros a l'any, equivalent a una paga extra".L'alcaldable apunta que "si encara governés el PP, l'increment seria ridícul, 2,92 euros al mes, 40,88 euros en tot l'any, que no dóna ni per omplir el cistell de la compra una vegada. Això és el que la dreta va aprovar en el seu moment".

Pere García destaca el compliment del compromís del president Pedro Sánchez quan va assegurar que hi hauria pensions dignes, "i és el que ha fet ara, ajustant les pensiones a l'increment de preus". "És simplement una qüestió de justícia social i de compromís amb la nostra gent gran. Tinguem en compte que les pensions no contributives s'han incrementat un 15 per cent, i això és el que cal fer per ajudar a qui més ho necessita, no a les grans empreses".

Pere García va participar el passat divendres 27 de gener a la roda de premsa celebrada a Badia del Vallès, juntament amb la resta de candidats i candidates socialistes de la comarca i amb el diputat al Congrés i primer secretari de la Comarca, Paco Aranda.


Foto: Pere Garcia, a la dreta de la imatge, durant la roda de premsa sobre les pensions / PSC

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Una delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat
03 Abr 2024 11:39 - RedaccióUna delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat

  El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, va compartir una estona amb la militància [ ... ]

Política
S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política
La plaça de les Tretze Roses acollirà diumenge la commemoració de la II República
12 Abr 2024 11:16 - RedaccióLa plaça de les Tretze Roses acollirà diumenge la commemoració de la II República

La plaça de les Tretze Roses acollirà el diumenge 14 d’abril l’acte institucional de commemoració [ ... ]

Política