hola

Esquerra Republicana organitza diferents actes per presentar quina és la seva visió de present i de futur de Santa Perpètua, així com els projectes clau que desenvoluparien en els propers anys. L'alcaldable de la formació, Laura Oliver, en un comunicat afirma que “Santa Perpètua és un municipi que s’ha fet gran i que segueix creixent, en aquesta línia cal dotar-la de totes aquelles polítiques i equipaments necessaris perquè avanci i esdevingui una població del S.XXI: una ciutat sostenible i pensada per la ciutadania

ERC programa aquest dimecres 8 de febrer a les 19h al Centre Cívic de la Florida i el 22 de març, també a les 19h, al Centre Cívic de Can Folguera, dues sessions per presentar aquests projectes. Al gener va celebrar el primer acte a l'Aula Vapor.

La formació proposa quatre eixos de transformació verda, feminista, social i democràtic i entre les actuacions proposades figuren l'aplicació d'un sistema de recollida de residus més eficient, una residència pública per la gent gran, un teatre-auditori, un mercat del segle XXI i un complex esportiu. Els projectes que es presenten, assenyala Esquerra, "tenen impacte a tot el municipi i a tots els barris, i estan pensats per oferir un servei integral a tota la ciutadania visquin on visquin".

ERC explica que per poder explicar de forma amena quin és el seu programa, ha creat el joc de l’Oca, a través del qual es fa un recorregut per tots els barris i llocs públics i/o emblemàtics de Santa Perpètua, mentre s’explica el posicionament del partit respecte els 4 eixos i els projectes clau de futur.


Foto: La formació ha creat el joc de l'Oca per explicar de forma amena el programa electoral / ERC

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Raül Romeva presenta el llibre 'Idiota! Breu tractat sobre el respecte'
22 Abr 2024 13:25 - RedaccióRaül Romeva presenta el llibre 'Idiota! Breu tractat sobre el respecte'

L’economista, escriptor, analista i polític català, Raül Romeva, va presentar el seu nou llibre [ ... ]

Política
Tamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya
09 Abr 2024 14:00 - RedaccióTamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya

La regidora Tamar Zamora serà candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya el 12 de maig. L'actual [ ... ]

Política
L'Ajuntament treballa per constituir una Taula de Memòria Històrica i Democràtica
15 Abr 2024 12:52 - RedaccióL'Ajuntament treballa per constituir una Taula de Memòria Històrica i Democràtica

"Defensar i reivindicar les lleis de Memòria Històrica i Democràtica que la dreta i l'extrema dreta [ ... ]

Política