hola

Diversos militants de la CUP de Santa Perpètua van participar a la Trobada Municipalista de la CUP, que es va celebrar l'11 de febrer a Sant Cugat. Durant la trobada es van desenvolupar una desena de debats sobre aspectes programàtics com la importància de l’ecologisme, la transversalització del feminisme, com fer front a l’extrema dreta o el paper en institucions supramunicipals com el Consell Comarcal o la Diputació de Barcelona, segons ha informat en un comunicat.

Com a conclusió del debat d’ecologisme Salvador Alemany va afirmar que "l’horitzó que ells ens ofereixen és totxo i autopista, és col·lapse i fum i nosaltres tenim les lluites històriques com el Quart Cinturó" i afegeix que per això és fa necessari treballar en qüestions com la mobilitat, la transició energètica o avançar cap al residu zero.

Guillermo Almansa, cap de llista de la formació anticapitalista a Santa Perpètua, va ser un dels conferenciants en el debat sobre com frenar a l’extrema dreta. Segons Almansa: “podem donar resposta a l’amenaça de l’extrema dreta a diferents nivells i amb diferents plantejaments des del foment i la recuperació de la memòria històrica, com la neteja de l’espai públic, assolir pactes locals antifeixistes o treballar des de l’àmbit comunitari”.

Les polítiques socials i de millora de la qualitat de vida són els pilars bàsics de la proposta de la CUP per a les eleccions municipals. La formació municipalista, explica en el comunicat, "segueix participant d’espais de trobada i coordinació nacionals o territorials, com s’està treballant per socialitzar les propostes que es volen dur a terme a Santa Perpètua".


Foto: Alemany i Almansa van participar a la Trobada Municipalista / CUP 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política
Una delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat
03 Abr 2024 11:39 - RedaccióUna delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat

  El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, va compartir una estona amb la militància [ ... ]

Política
Tamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya
09 Abr 2024 14:00 - RedaccióTamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya

La regidora Tamar Zamora serà candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya el 12 de maig. L'actual [ ... ]

Política