hola

L’Assemblea de Santa Perpètua en Comú (SPEC) ha aprovat el balanç de l’acció de govern del mandat municipal, el programa i la llista electoral que la formació presentarà a les eleccions municipals del proper 28 de maig. L’Assemblea d' SPEC es va celebrar aquest dilluns 27 de març, amb una seixantena d’assistents, segons ha explicat en un comunicat.

Malgrat els dos anys de pandèmia, la valoració que fa SPEC del compliment del Pla de Mandat del Govern Local "és molt positiva", segons assenyala la nota on Isabel Garcia, alcaldessa de Santa Perpètua i novament candidata a l’alcaldia, manifesta que “estic molt orgullosa del treball que s’ha fet durant aquests quatre anys perquè, malgrat les dificultats, hem complert amb els nostres compromisos electorals i els hem superat”. El balanç destaca el compliment del Pla d’Inversions. “Ens vam comprometre a una inversió de 13 milions d’euros i finalment estem executant inversions que superen els 21 milions. S’ha fet un esforç titànic i el Museu del Treball i la Indústria Viva només és un exemple”, destaca Isabel Garcia.

El programa electoral aprovat s’estructura a partir de diferents eixos programàtics: posar al centre de l’acció municipal les persones i les seves necessitats; continuar preparant la ciutat davant del canvi climàtic, la necessària transició energètica i l’avenç cap a una ciutat intel·ligent (Smart City); la promoció de l’accés a l’habitatge, al treball, a la cultura i a l’educació; i avançar en una administració local propera i moderna al servei de la ciutadania. “Tornem a plantejar 100 propostes programàtiques per fer avançar i millorar Santa Perpètua, a partir d’un model de ciutat que ens situa en molt bones condicions per encarar el futur amb esperança”, segons ha apuntat Isabel Garcia.

En el comunicat Isabel Garcia afirma que “la llista que proposem a la ciutadania està format per un equip d’homes i dones guanyador, il·lusionat, representatiu de barris i sectors, capaç de governar i honest al servei de la gent. És un equip que recull l’experiència de govern acumulada, en aquest difícil mandat, i suma noves energies”. SPEC ha fet públic que en els propers dies realitzarà una campanya de presentació dels diferents candidats i candidates que formen la llista electoral.


Foto: Un moment de l'assemblea / SPEC

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya
09 Abr 2024 14:00 - RedaccióTamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya

La regidora Tamar Zamora serà candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya el 12 de maig. L'actual [ ... ]

Política
Una delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat
03 Abr 2024 11:39 - RedaccióUna delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat

  El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, va compartir una estona amb la militància [ ... ]

Política
Àlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya
03 Abr 2024 12:19 - RedaccióÀlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya

Àlex Mayer, membre de l'Agrupació Socialista de Santa Perpètua, forma part de la llista del PSC a [ ... ]

Política