hola

Actualitat - Política

Una vintena de persones va participar el 26 de novembre a l'Assemblea Oberta que va organitzar la CUP de Santa Perpètua, segons ha explicat la formació en un comunicat. La trobada es va centrar en els problemes i propostes relacionades amb el model econòmic. "Les participants van debatre al voltant de la gestió dels serveis públics, del foment de l'economia social i cooperativa, sobre fiscalitat entre d'altres temes", ha explicat la CUP.

Aquesta era la primera Assemblea Oberta de la formació destinada a preparar el programa polític de cara a una futurible candidatura a les eleccions municipals de maig del 2015. La CUP ha informat que al llarg dels propers mesos anirà als diferents barris per parlar "d'altres eixos programàtics, com la radicalitat democràtica, els drets socials o els pressupostos i el deute municipal". Per a la CUP, "és fonamental elaborar un programa polític on és mostri l'alternativa de govern que proposem, on l'important són els eixos a treballar i, per això, seguiran fent assembles obertes, per anar treballant els diferents temes". 
0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Les dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'
28 febrer 2024 11:50 - RedaccióLes dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'

El PSC ha iniciat el procés per unificar les dues federacions del Vallès Occidental que [ ... ]

Política
El PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga
22 Mar 2024 12:08 - RedaccióEl PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga

El Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar, a instàncies del grup municipal del PSC de Santa [ ... ]

Política
L'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC
29 febrer 2024 11:35 - RedaccióL'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals"

  Santa Perpètua s'ha sumat a la xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals". Aquesta [ ... ]

Política