hola

AliciaActualitat - Política

Convergència i Unió de Santa Perpètua va presentar divendres 5 de desembre la seva candidata per a les eleccions municipals de 2015, que se celebraran al maig. Alícia Casals va expressar que afronta amb "il·lusió i honestedat" aquesta nova etapa. L'alcalde de Molins de Rei i secretari de territori i política municipal de CDC, Joan Ramon Casals va ser l'encarregat de presentar la candidata perpetuenca destacant la seva "empenta" i "ganes de treballar".

Un Centre Cívic El Vapor ple va aplaudir les intervencions d'Alicia Casals, que es va mostrar emocionada. Casals va expressar tenir "moltes ganes de treballar per aportar al municipi tot el que aquest necessita". Alícia Casals va expressar que CIU centrarà els seu programa electoral en tres eixos principals: la feina, la transparència i la participació. Al respecte de la feina, Casals va expressar que "les coses es poden fer millor perquè aquest és un tema que preocupa a molta gent". Pel que fa a la transparència, la candidata de CIU va indicar "estar tipa de corrupció" i va indicar que treballarà amb honestedat pel municipi. Casals va animar tothom a participar al projecte polític de CIU perquè "escoltarem totes les opinions amb sinceritat".

La candidata de CIU a les eleccions municipals de 2015 va indicar que la llista que concorrerà als comicis serà "oberta al poble i als barris" i va destacar la important renovació que ha fet CIU al municipi. Casals considera que "la diversitat és el que ens fa grans".

El president honorífic de CDC a Santa Perpètua, Antoni Serrat, va destacar la personalitat d'Alícia Casals i la seva idoneïtat com a alcaldable. L'acte va finalitzar amb un refrigeri per als assistents.

Foto: la candidata de CIU a les eleccions municipals, Alícia Casals, durant la seva presentació al Centre Cívic El Vapor / Marta Hiraldo

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Una delegació local va participar al 15è Congrés del PSC
27 Mar 2024 09:40 - RedaccióUna delegació local va participar al 15è Congrés del PSC

Una delegació del PSC de Santa Perpètua va participar en el 15è Congrés del PSC, que es va celebrar [ ... ]

Política
La Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació
21 Mar 2024 10:46 - RedaccióLa Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació

El Ple de març que se celebrarà aquesta tarda té previst aprovar una moció per declarar Santa Perpètua [ ... ]

Política
S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política