hola

ICVActualitat - Política

Iniciativa per Catalunya Verds de Santa Perpètua ha proclamat Isabel Garcia com a candidata de la formació a les eleccions municipals del maig de 2015. L'assemblea celebrada divendres passat va aprovar la candidatura per unanimitat.

 

 

Isabel Garcia ha estat escollida per quarta vegada com a cap de llista a les eleccions municipals i va afirmar que afronta aquest nou repte amb "molta responsabilitat i alhora amb molta il·lusió, malgrat són temps difícils i complicats de gestionar" .

La candidata, que va agrair el suport de l'organització, va fer balanç del mandat i va destacar la "positiva feina feta" en els tres eixos que es varen marcar com prioritaris. Va recordar el bon govern i la gestió econòmica realitzada que ha permès sortir del pla d'ajust; la creació d'ocupació al municipi, que a banda de generar treball deixarà al municipi equipaments com el Parc Central i el Centre de Formació Ocupacional; i l'atenció a les persones més vulnerables pels efectes de la crisi. En aquest sentit va afirmar que s'ha multiplicat per 2,4 el pressupost per atendre a aquestes persones passant de 652.000 de 2011 a 1.741.118 euros d'aquest any.

A l'acte de proclamació d'Isabel Garcia com a candidata va assistir la coordinadora nacional d'ICV Dolors Camats que va felicitar Garcia per la seva proclamació. Durant la seva intervenció, Camats va criticar "l'atac bestial de la dreta als ajuntaments" i va titllar "d'acarnissament" ja que no destina diners al món local però "tampoc ni eines ni capacitat". Va afegir que la situació actual és d'emergència social ja que cada any es registren "50.000 talls d'aigua a l'Àrea Metropolitana de Barcelona i hi ha 200.000 persones que aquest hivern no es podran escalfar".

Foto: Isabel Garcia, candidata a alcaldessa a les eleccions municipals de 2015 / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC
29 febrer 2024 11:35 - RedaccióL'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals"

  Santa Perpètua s'ha sumat a la xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals". Aquesta [ ... ]

Política
El Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
29 febrer 2024 11:07 - RedaccióEl Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
Les dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'
28 febrer 2024 11:50 - RedaccióLes dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'

El PSC ha iniciat el procés per unificar les dues federacions del Vallès Occidental que [ ... ]

Política