hola

El Centre Cívic El Vapor va acollir el dijous 12 de març la presentació de Manuel Ruiz com a candidat socialista a l'alcaldia de Santa Perpètua per a les properes eleccions municipals. Ruiz va estar acompanyat pel primer secretari del PSC, Miquel Iceta, que va destacar la proximitat del candidat, la seva honradesa i la feina feta com a alcalde durant la legislatura de 2007. Iceta va expressar la necessitat que a Santa Perpètua hi hagi un govern socialista amb les prioritat d'impulsar l'economia local i la d'atenció especial a les persones, especialment amb la més necessitada.

A l'acte de presentació de Manuel Ruiz també hi va assistir la diputada socialista Montserrat Capdevila i altres alcaldes i candidats dels PSC. Manuel Ruiz va expressar el seu desig de tornar a ser l'alcalde de Santa Perpètua la propera legislatura “per continuar amb el projecte de transformació de Santa Perpètua iniciat al 2007”. Ruiz va manifestar la seva voluntat de treballar per una Santa Perpètua més justa i amb una gestió més transparent amb “compromís, voluntat i amb l'objectiu de construir el futur del municipi”.

Durant la seva intervenció, Manuel Ruiz, va recordar que els socialistes tenen obert un procés participatiu ciutadà on recullen les prioritat de la ciutadania en diverses matèries i va indicar que amb aquestes propostes s'ha treballat en el projecte polític socialista.

El candidat socialista a l'alcaldia de Santa Perpètua va destacar la feina feina durant la legislatura en la qual va ser alcalde com a aval de garantia de la seva candidatura i va expressar “tenir il·lusió, idees i ser coneixedor de les necessitats del poble”.


Foto: imatge de la presentació del candidat socialista aquest dijous 12 de març al Centre Cívic El Vapor / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones
01 Mar 2024 13:23 - RedaccióTots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Abans de l'inici del Ple de febrer l'alcaldessa va realitzar una Declaració institucional sobre el [ ... ]

Política
El Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
29 febrer 2024 11:07 - RedaccióEl Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern
12 Mar 2024 12:43 - RedaccióLa diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, va visitar Santa Perpètua durant la [ ... ]

Política