hola

La regidora no adscrita María Ángeles Sánchez es va acomiadar aquest dijous de la Corporació Local en fer oficial la seva renúncia a l'acta de regidora. Ara l'Ajuntament informarà a la Junta electoral per tal que s'anomeni a la següent persona de la llista electoral del PSC de l'any 201, que és Núria Conesa.

María Ángeles Sánchez va ser regidora del PSC fins al setembre de 2011. Sánchez va fer pública la seva decisió de renunciar a l'acta de regidora en una roda de premsa en la qual també va anunciar que s'ha afiliat a la Plataforma Cívica Ciutadans a l'Ajuntament (PCCA). De fet, serà la número dos a la llista electoral d'aquesta formació per a les properes eleccions.

María Ángeles Sánchez es va acomiadar del Ple satisfeta de la feina feta que va dir “sempre ha estat honesta”. Sánchez va dir que ara amb perspectiva creu que el seu pas a regidora no adscrita “va ser un pas endavant en el meu camí per la política”. El regidor de PxC, Rafael Herrera, va desitjar-li "molta sort" mentre que Alexis Agustinho, portaveu del PP, va destacar la proximitat que ha demostrat María Ángeles Sánchez en la seva etapa a l'oposició.

Per la seva part, el regidor d'ERC, Jordi Vinyals, va declarar estar sorprès perquè "esperava tres renúncies de regidor en el ple" celebrat aquest dijous tot i que no va aclarir quines. 

El regidor de CiU, Joan Mestres, va desitjar sort en la seva nova etapa a María Ángeles Sánchez de qui va dir “deixar petjada personal”.

L'alcaldessa Isabel Garcia va recordar que Sánchez ha format part de l'equip de govern i de l'oposició, que s'ha preocupat dels problemes de ciutat i de les seves possibles solucions.


Foto: María Ángeles Sánchez durant la sessió ordinària d'aquest dijous / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Les dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'
28 febrer 2024 11:50 - RedaccióLes dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'

El PSC ha iniciat el procés per unificar les dues federacions del Vallès Occidental que [ ... ]

Política
La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern
12 Mar 2024 12:43 - RedaccióLa diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, va visitar Santa Perpètua durant la [ ... ]

Política
 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política