hola

La nova formació Més x Santa Perpètua decidirà demà dimecres si es presenta a les properes eleccions municipals que se celebren el 24 de maig, segons van anunciar ahir al vespre durant l'acte de presentació d'aquest nou col·lectiu. Miquel Àngel Rodríguez, Albert Grau o Anton Bueno van ser algunes de les persones que van participar durant l'acte de presentació d'aquest nou projecte nascut de la “voluntat d’homes i dones que, tenint ideologies i ocupacions diverses comparteixen l'objectiu d'implantar projectes que millorin la convivència ciutadana, el benestar de les persones, la defensa de les llibertats individuals i col·lectives i la forma de gestionar els interessos col·lectius a través de la participació en les institucions públiques locals”.

La majoria de persones que integren aquest projecte estan vinculades a entitats socials com l'Associació de lluita contra el càncer, el Centro Cultural Andaluz o la Fundació Banc d'Aliments, segons es va anunciar durant l'acte de presentació que es va celebrar a la seu de la formació, situada al carrer Prat de la Riba 19. Albert Grau ha manifestat que Més x Santa Perpètua neix amb l'objectiu de captar les problemàtiques de la ciutadania i fer pressió a l'Ajuntament.

Aquest dimecres l'agrupació es reunirà a la seu per decidir si participaran en les properes eleccions municipals. Grau ha manifestat que el projecte és "il·lusionador" i no va desvetllar el nom de les persones que formen part d'aquest projecte encara que va manifestar que moltes estan vinculades a entitats culturals i socials. 

Si finalment és així també decidirà la candidatura d'aquesta nova formació a la que s'ha adherit el tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Santa Perpètua, Joan Mestres, segons va avançar ahir desprès de la presentació d'aquest col·lectiu.


Foto: imatge de la presentació de Més x Santa Perpètua / L'Informatiu

 

 

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política
 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política
La plaça de les Tretze Roses acollirà diumenge la commemoració de la II República
12 Abr 2024 11:16 - RedaccióLa plaça de les Tretze Roses acollirà diumenge la commemoració de la II República

La plaça de les Tretze Roses acollirà el diumenge 14 d’abril l’acte institucional de commemoració [ ... ]

Política