hola

Presentació de la candidatura de CiU

Fem-ho amb tu per tu! Amb aquest lema es va presentar ahir dijous al vespre la candidatura de Convergència i Unió a les eleccions municipals del 24 de maig. La cap de llista, Alícia Casals, va presentar els membres de la candidatura que tanca l'històric i president d'honor de Convergència a Santa Perpètua, Antoni Serrat. L'acte es va celebrar al restaurant Can Mosenya i va comptar amb l'assistència, entre d'altres, de Xavier Badia, membre de la direcció nacional del partit i secretari de Coordinació de Participació i Mobilització.

"Compromesa amb la diversitat", Alicia Casals va apostar per una societat més participativa i transparent i va recordar que la campanya de CiU a Santa Perpètua s’agrupa en quatre eixos fonamentals: feina, transparència, participació i integració. La cap de llista va afirmar que Convergència i Unió es presenta amb l'objectiu d'assolir l'alcaldia de Santa Perpètua i va afegir que ho fa amb "un gran equip i un projecte que recull les inquietuds de la ciutadania".

Alícia Casals va destacar que per elaborar el programa electoral han "trepitjat el carrer per escoltar l'opinió de la ciutadania. Volem un ajuntament de portes obertes i treballar per i amb les persones perquè els veïns de Santa Perpètua puguin viure una mica millor". La candidata de Convergència durant la seva intervenció també va destacar que la llista de Santa perpètua està formada per membres de la Fundació Nous Catalans i va lloar el treball que realitza aquesta entitat.

Sobre l'anunci de Joan Mestres d'abandonar CDC desprès d'encapçalar la llista en les darreres eleccions, va afirmar que li desitja "el millor" però que podria haver realitzat "el relleu d'altra manera".

La candidatura de CiU per a les eleccions municipals del 24 de maig està formada per Alícia Casals, Dolors Martínez, Francesc Estrada, Youssoufou Sidibe, Cristina Venegas, Toni Fontich, Manuel Muñoz, Francisco Obrero, Ada Roy, Zahra Bahim, Jordi Lozano, Mercè Egea, Albert Turmó, Sonia Tora, Maria Mercè Padró, Paholo Cesar Muñoz, Felix Collado, Josefa Mir , Ainoha Barcia, Alejandro Casals, Antoni Serrat. Els suplents de la candidatura són Sebastià Jezequel , María Jesús Soriano i Antoni Fontich.

Foto: La candidata de CiU, Alícia Casals, amb el president d'honor de Convergència, Antoni Serrat / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Una delegació local va participar al 15è Congrés del PSC
27 Mar 2024 09:40 - RedaccióUna delegació local va participar al 15è Congrés del PSC

Una delegació del PSC de Santa Perpètua va participar en el 15è Congrés del PSC, que es va celebrar [ ... ]

Política
El PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga
22 Mar 2024 12:08 - RedaccióEl PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga

El Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar, a instàncies del grup municipal del PSC de Santa [ ... ]

Política
Tots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones
01 Mar 2024 13:23 - RedaccióTots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Abans de l'inici del Ple de febrer l'alcaldessa va realitzar una Declaració institucional sobre el [ ... ]

Política