hola

Un total d'onze candidatures optaran a l'alcaldia de Santa Perpètua a les properes eleccions municipals que se celebren el 24 de maig. Quatre de les set formacions amb representació a la Corporació Local confien en la mateixa persona que encapçalava la llista fa quatre anys: Isabel Garcia per ICV, Manuel Ruiz pel PSC, Francesc Rodríguez per la PCCA i Rafael Herrera per PxC. La resta de partits han optat per renovar el cap de llista, CiU presenta Alícia Casals; ERC, Pol Altayó; i el PP, Marcial Pérez.

La CUP també estrena alcaldable i ha escollit Salvador Alemany a l'igual que C's, que presenta Juan Albalat. Republicans, que encapçala Rafael Pérez, i Més x SPM, amb Joan Mestres, que l'any 2011 va ser el cap de llista de CiU, concorren per primera vegada a uns comicis municipals a Santa Perpètua. Aquesta convocatòria és la que registra major nombre de candidatures que opten a tenir representació al Consistori de Santa Perpètua. Fa quatre anys se’n van presentar deu. El número de candidatures podria haver estat major si formacions com Podemos, UPyD o EUiA, amb representació al municipi, hagessin optat finalment per presentar-se a les municipals. La darrera formació ha trencat al municipi el pacte amb ICV.

El fet més destacable, per la seva posició en tancar la candidatura d'ICV, serà l'absència en el proper Consistori del tinent d'alcalde de Serveis Econòmics, Manel Llord, després d'haver estat regidor de l'Ajuntament de Santa Perpètua des de l'any 1991. També destaca el comiat d’Alexis Agustinho regidor del grup municipal del PP des de l’any 1995, que en aquesta ocasió no anirà a la llista.


Foto: imatge d'arxiu d'unes eleccions a Santa Perpètua / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom
12 Abr 2024 13:47 - RedaccióEl conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom

El Codi d’Accessibilitat de Catalunya, en vigor des del 4 de març, és un reglament exhaustiu, que [ ... ]

Política
La plaça de les Tretze Roses acollirà diumenge la commemoració de la II República
12 Abr 2024 11:16 - RedaccióLa plaça de les Tretze Roses acollirà diumenge la commemoració de la II República

La plaça de les Tretze Roses acollirà el diumenge 14 d’abril l’acte institucional de commemoració [ ... ]

Política
El PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga
22 Mar 2024 12:08 - RedaccióEl PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga

El Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar, a instàncies del grup municipal del PSC de Santa [ ... ]

Política