hola

Presentació al Centre Cívic Can Taió

El candidat de la CUP a l'alcaldia de Santa Perpètua, Salvador Alemany, ha destacat que la formació espera "obtenir representació a l'Ajuntament aquestes municipals" i que el contrari seria "una decepció". L'alcaldable va fer aquestes declaracions durant la presentació oficial de la candidatura de la CUP per a les properes eleccions municipals, celebrada aquest dimarts 28 d'abril al Centre Cívic Can Taió.. Un centenar de persones va assistir a l'acte, que també va comptar amb la presència del diputat de la CUP-AE Quim Arrufat. 

L'acte es va iniciar amb un repàs de la història de la formació a Santa Perpètua a càrrec del candidat de la CUP a les municipals de 2011, Robert Morral. Morral va expressar que la CUP "vol fer una passa en la direcció del canvi per seguir construint el camí cap a l'utopia" i que per això "cal la participació de totes" en ser "un procès col·lectiu".

Per la seva part, el diputat de la CUP-AE al Parlament de Catalunya, Quim Arrufat, va oferir una xerrada en la qual va destacar la importància del moment en el qual vivim i la necessitat de comptar amb una ciutadania activa que protagonitzi els canvis que la societat demana. Arrufat va destacar que per les eleccions del 24 de maig hi ha 160 candidatures de la CUP "construides des d'abaix, amb gent implicada amb el canvi". Sobre la candidatura de Santa Perpètua, Arrufat, va mostrar-se optimista i va assegurar que el proper mandat hi haurà un representant de la CUP a l'Ajuntament de Santa Perpètua. El diputat va lloar la feina feta per la formació local i pel programa presentat per la CUP de Santa Perpètua perquè mostra "un ampli coneixement de la realitat local".

L'alcaldable, Salvador Alemany, va fer una breu presentació dels punts programàtics de la CUP i va explicar, en declaracions a Ràdio Santa Perpètua, que la llista presentada està formada "per gent del carrer que ha estat lluitant a diferents fronts al poble i que porta molts anys treballant a peu de carrer".

Durant l'acte també es va donar a conèixer el codi ètic de la CUP amb els "principis d'acció política per capgirar Santa Perpètua" com ara la limitació de mandats a una legislatura, la no duplicitat de càrrecs, l'assemblearisme, el compromís amb el codi ètic dels càrrecs electes, la limitació de sous i la transparència, entre d'altres.

Foto: La presentació de la candidatura de la CUP va tenir lloc al Centre Cívic El Vapor / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política
Santa Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació
22 Mar 2024 14:10 - RedaccióSanta Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació

  Unanimitat del Ple en l’aprovació de la moció que declara Santa Perpètua població lliure [ ... ]

Política
Les dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'
28 febrer 2024 11:50 - RedaccióLes dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'

El PSC ha iniciat el procés per unificar les dues federacions del Vallès Occidental que [ ... ]

Política